Dizi aşkı gerçeğe dönüştü!

Show'un sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin başrollerini paylaşan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör çiftinin arkadaşlığı aşka dönüştü... Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları kimler? Sıla Türkoğlu kim? Doğukan Güngör kim? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti uyarlama mı? Kızılcık Şerbeti hangi gün?

Pınar Alçiçek
02 Ocak 2023 - 12:28
Magazin

Cuma günleri Show Tv'de sevenleriyle buluşan Gold Film yapımcılığındaki 'Kızılcık Şerbeti'nin setinde büyük bir aşk yaşanıyor!

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı 'Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol  oyuncularından Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu, arkadaşlıklarını ilerletme kararı aldı...

23-01/02/asdfg.jpg

Çiçeği burnunda çift, yılbaşını da Çeşme’de geçirerek romantik dolu anlar yaşadı. Yapılan ankette 2022’nin en güzel 100 yüzü arasında yer alan Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör çifti romantik tatil dönüşü bir de kaza geçirdi. Güngör’ün kullandığı araç büyük hasar almasına rağmen iki oyuncu da kazayı yara almadan atlattı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin