resim yok
28 Ekim 2011 - 00:00

 

Gerçek annesini öğrenen 'Emir' kendisini büyütene mi, doğurana mı anne diyecek? İşte dizinin oyuncularının konuyla ilgili yorumları...
 
BEN OLSAM ÇOK SEVİNİRDİM
Bizim hikayemize baktığımızda ve annelik duygusu ile yaklaşıldığında çok fazla doğuran anneyi de ekarte etmenin yanlış olduğu kanaatindeyim. Çünkü o anne, onu bilerek bırakıp gitmemiş. O anneden çocuk kaçırılmış. Emek vermek tabii ki önemli. 'Emir' bence ikisini de anne bilmeli. Biri yetiştirmiş, diğeri dünyaya getirmiş. Ben olsam; bir tane değil, iki tane annem oldu diye düşünür ve çok sevinirdim.
 
İidil Fırat (Aylin)
BİR VİCDAN SORUNSALI
Doğurup da anneliği hiç hak etmeyen insanlar olduğu gibi doğurmadığı halde çok daha fazla annelik yapan insanlar hayatta gerçekten var. Benim seçimim ne olurdu bilemiyorum ama ben böyle bir vicdan sorunsalıyla yaşamayı herhalde beceremezdim.
 
KAN BAĞI ÖNEMSİZ
Ben 'Emir'in gerçek annesine karşı mesafeli olacağını düşünüyorum. Bazen katlanamayacağımız insanlarla bile sırf kan bağından dolayı aynı ortamda bulunabiliyoruz. Ben kan bağının emekten daha üstün olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
 
BÜYÜTEN SEÇİLMELİ
Bence büyüten daha önemli, çünkü o kadar yıl emek vermiş, kedi öz oğlu gibi büyütmüş, yetiştirmiş. Diğer taraftan 'Handan' da oğlunu kendi isteğiyle terketmemiş. Ama yine de doğru olan seçim herhalde kendisini büyüten annesini seçmesi olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin