resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

Hamdi Alkan, oyuncusuna aşık oldu!

Canan Hoşgör'den boşanan Hamdi Alkan, gönlünü oyuncusuna kaptırdı.

 

Yeni bir ilişkiye yelken açtı!

Geçen yıl iki kızının annesi Canan Hoşgör’den boşanan Hamdi Alkan, yönetmenliğini yaptığı “Aşk Emek İster” dizisinin setinde yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Setten sızan bilgilere göre Alkan kalbini, oyuncusu Selen Görgüzel'e kaptırdı.

 

İki hafta oldu

Alkan ve Görgüzel'in yaklaşık iki hafta önce yakınlaştığı öğrenildi.

 

Gizliyorlar

Ancak çiftin hem nazar değmemesi, hem de dizide motivasyon kaybı olmaması için beraberliklerini gizledikleri belirtildi.

Alkan ve Görgüzel çifti geçen günlerde Sarıyer'deki Kahraman Balık'ta yemek yerken görüldü.

 

Eski eşi ile dostlar

Görgüzel ile genellikle Anadolu Yakası'nda buluşan Hamdi Alkan, eski eşi Canan Hoşgör ile dostluğunu da sürdürüyor. Alkan, eşi ve kızları ile buluşarak hasret giderdi.
[reklam]
Görgüzel kimdir?

1997 yılında 18 yaşında evlenen Selen Görgüzel, 2003 yılında 24 yaşında evliliğine son verdi. Bu evlilikten İlknaz isminde bir kızı var. Daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu Programında kamera arkasında partime çalışmaya başladı.

1996 yılında”zirvedeki sesler” adlı İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan programı sunarak ekran hayatına başlamıştır. Daha sona çeşitli kanallarda kendi hazırlayıp sunduğu programları hayata geçirdi. Bunlardan “Ev Hali” isimli programındaki tiyatro oyunculuğu yeteneğinin yeteneği “Kandemir Konduk” tarafından fark edilmesiyle tiyatroya transfer olmuş, çeşitli dizilerde oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde başarılı rolleri canlandırmıştır.

 

 

KUTSİ İLE SELİN DEMİRATAR ARASINDAKİ AŞK DEDİKODULARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin