resim yok
27 Temmuz 2010 - 00:00

Eski diziyi atv'de yeni gibi pazarladılar; ünlü yapımcıyla dizi oyuncuları mahkemelik oldular! Seray Sever, yapımcılığını üstlendiği Sen Harikasın'ın oyuncuları ile mahkemelik oldu. İki sene önce Türkmax'tan ATV'ye tranfer olan dizinin eski bölümlerinin yeni gibi gösterilmesi başta başrol oyuncuları Demet Akbağ, Güven Kıraç, Ragıp Savaş başta olmak üzere tüm ekibi isyan ettirdi. Oyunculardan Güven Kıraç, kendilerinden izin alınmadan yeniden gösterime giren dizi yüzünden maddi ve manevi zarara uğradığını belirterek hem yayınlayan kanala, hem de yapımcısına dava açacağını belirtti. Kıraç "Ocak'ta sona eren işi yeni başlamış gibi başka bir kanala sattılar. İnsanlar bizi arayıp tebrik ediyorlar ama cebimize hiç para girmiyor, üstelik maddi ve manevi çok zararı da oldu. Yapımcılar bizim hala bu dizide oynadığımızı düşünüp iş teklifinde bulunmuyorlar, haklarımızı gasp ediyorlar. Buna karşılık en az yüz bin liralık tazminat davası açacağım. BİROY da dava açacak ve iki taraftan savaşacağız" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin