resim yok
25 Aralık 2008 - 00:00

Star TV'de yayınlanan 'Sonbahar' dizisinin çekimlerinden dönen set ekibi kaza yaptı. Emniyet şeridinde duran kamyona arkadan çarpan kamyonette bulunan 2 kişi öldü. Kaza TEM otoyolu Edirne istikameti Gaziosmanpaşa viyadüğü üzerinde meydana geldi. 34 AT 6150 plakalı kamyonu ile TEM otoyolunda seyir halinde bulunan Nihat Sezen'in aracı yolda arıza yaptı. Bunun üzerine aracını emniyet şeridine çeken Sezen, yola reflektör koyarak tamirci beklemeye başladı. Emniyet şeridinde tamirci bekleyen Sezen'in kamyonuna, Deniz Altuntaş'ın kullandığı 34 UL 3175 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü şoka girerken, kamyonette bulunan 3 kişi araçta sıkıştı. Star TV'de yayınlanan 'Sonbahar' dizisinin set ekibinden olduğu öğrenilen Zehra Sezgin, Tülay Ergildi ve Deniz Altuntaş için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı. Kaza sonucunda Zehra Sezgin ve Tülay Ergildi olay yerinde hayatını kaybederken, Deniz Altuntaş ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonet içinde sıkıyan Altuntaş'ı kurtarmak için çalışmalara başladı. Kamyonetin kupasında sıkışan Altuntaş'ı kurtarmak için ekipleri uzun süre uğraştı. İtfaiye vinci kaza sonrası iki aracı çeki halatlarıyla birbirinden ayırdı. Araçların ayrılmasından sonra kurtarma çalışmaları başladı. Bu sırada dizinin set ekibinde görevli olan arkadaşları kaza yerine geldi. Araçta sıkışan arkadaşlarını gören set ekibi görevlileri sinir krizleri geçirdi. Set görevlilerini sakinleştirmek yine arkadaşlarına düştü. Deniz Altuntaş itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren çalışmalarının ardından güçlükle araç içerisinden çıkarıldı. Ambulansa konulan Altuntaş, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Altuntaş'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Altuntaş'un kurtarılmasının ardından itfaiye ekipleri sıkışarak can veren Sezgin ve Ergildi'yi çıkardı. Sezgin ve Ergildi'nin cesetleri Gazi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Set ekibinin Kadıköy'deki dizi çekimlerinin ardından Bağcılar'da bulunan evlerine döndüğü öğrenildi. Altuntaş'ın set ekibinde kuaför Tülay Ergildi'nin asistan, Sezgin'in ise makyöz olarak görev yaptığı öğrenildi. Polis ekipleri kazanın nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.(dha)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin