resim yok
26 Temmuz 2011 - 00:00

Medyapım, sezona iki yeni dizi daha hazırlıyor.

 
Yeni sezonda Adını Feriha Koydum'la yayınlarına devam edecek olan Medyapım, iki yeni yapımı daha ekranlara vermeye hazırlanıyor. Henüz adı netleşmeyen Desperate Housewives uyarlamasıyla, Eve Düşen Yıldırım adlı dizilerin hazırlıklarına başlanmış.
 
Geçtiğimiz günlerde Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy'la yemek yiyen Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu, yeni dizilerle ilgili aldığı bilgileri, bugün köşesinde paylaşmış.
 
İşte O Yazı!
 
Cumartesi günü Milliyet Televizyon'da yayımlanan Hangi kanalda kaç yeni dizi olacak? başlıklı yazım için birçok televizyon yöneticisi ve dizi yapımcısıyla görüştüm. Bu isimlerden biri de Medyapım'ın ortağı Fatih Aksoy'du.
Aksoy'la Levent'teki Şans Restaurant'ta buluştuk.
 
Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu'yla Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un da birkaç masa ötemizde baş başa yemek yediği Şans'ta Aksoy'dan aslında "Umutsuz Ev Kadınları"nın yerli adaptasyonuyla ilgili bilgi alacaktım.
Henüz adını kararlaştırmadıkları, beş başrol oyuncusu kadından ikisini belirlediklerini, Kanal D'nin diziyi eylül ayında pazar akşamları ekrana getireceğini söyleyen Aksoy, çekecekleri bir başka sürpriz diziden de söz etti:
"Kanal D'ye "Eve Düşen Yıldırım" adlı bir dizi daha çekeceğiz. Dizinin başrolü için 18-20 yaşlarında bir kız arıyoruz. Rolü vereceğimiz kızın isimli ya da isimsiz olmasının hiçbir önemi yok, ama ilk görüşte herkesin çarpılıp aşık olacağı kadar güzel bir kız olması şart."
 
Nahit Sırrı Örik'in eserinden beyazcama aktarılacak dizinin "Eve Düşen Yıldırım" olmasının sebebi de bu...
Çünkü o kız girdiği evdeki her erkeği ?yıldırım çarpmış?a döndürüp, kendine aşık edecek...
 
"Bir içim su gibi" denir ya Medyapım'ın "Eve Düşen Yıldırım"ın başrolünde oynatmak istediği genç kız da işte öyle biri...
 
"Hint kumaşı" gibi zor bulunan türden yani...
 
"Ben öyle bir kız tanıyorum" ya da "O kız benim" diyenler www.medyapim.com'u tıklayıp, şöhret yolculuğunun ilk adımı için şansını deneyebilirler...
 
Şov dünyası böyle nice şöhretlerle dolu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin