resim yok
24 Şubat 2013 - 00:00

Sinem Kobal'ın dizi projesinin neden iptal olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre senaryoyu gören Arda Turan, sevgilisini "Artık evli sayılırsın. Böyle rolleri unut" diyerek fırçaladı


 

Evlilik için gün sayan Arda Turan ve Sinem Kobal'ın arasına senaryo girdi. Başarılı futbolcuyla aşk yaşamaya başladıktan sonra "Öpüşmeme kuralı" koyan Kobal, "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda" filmindeki cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Güzel oyuncu, rol gereği aşk yaşadığı Engin Altan Düzyatan'la küvete girmişti. Filmin en çok konuşulan sahnesi bu olunca Atletico Madrid'te top koşturan Arda Turan'ın sevgilisine hemen yasaklar getirdiği iddia edilmişti. İkili arasında ikinci kriz ise geçtiğimiz günlerde yaşandı. "İstanbul'un Kızları" isimli dizide rol almak için yapımcılarla el sıkışan Sinem Kobal, son anda bu senaryodan vazgeçmek zorunda kalınca iddialar ortaya atıldı.

 

"ZENGİN KOCA AVCISI"

 

İstanbul'a okumak için gelen 3 kız arkadaşın öğrenim hayatlarını bırakıp zengin koca avına çıkmasını konu alan filme de Arda'dan veto geldiği iddia edildi. İkilinin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, senaryoyu gören Arda Turan,"Sen artık evli sayılırsın. Böyle rolleri unut" diyerek Kobal'ı fırçaladı.

 

"KÜVET KRİZİ ÇIKMIŞTI"

 

Sinem Kobal, "Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda"da; Engin Altan Düzyatan'la küvete girip mumlarla aydınlatılmış bir ortamda romantizm yaşamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin