resim yok
30 Kasım 2011 - 00:00

Avrupa Avrupa'dan ayrıldı, Mehmet Aslantuğ ile oynayacak

 
TRT ekranlarında gösterilen Avrupa Avrupa setinde gerginlik. İpek Tuzcuoğlu, Zuhal Topal ile yaşadığı tartışmadan dolayı diziden ayrıldı.
 
'Böyle Bir Şey Var mı?' programının sunucularından Cengiz Semercioğlu iddiasına göre: İpek Tuzcuoğlu, kendisi hakkında konuşan Zuhal Topal'la tartıştı. TRT yönetiminin bu tartışma üzerine İpek Tuzcuoğlu'yla 13 bölümlük olan anlaşmasını uzatmadı.
 
Bir başka iddiaya göre İpek Tuzcuoğlu'nun özel hayatıyla ilgili haberlerin magazin sayfalarını süslemesinden dolayı TRT'den veto yedi.
 
Sema Eren'e konuşan İpek Tuzcuoğlu, 13. bölümlük anlaşması olduğunu ve anlaşmayı uzatmayacağını, diziden ayrılacağını ve Limon yapımın yeni projesi olan 'Göç Zamanı' dizisinde Mehmet Aslantuğ'yla birlikte rol alacağını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin