Dizi setlerine yeniden dönüş yaptı!

Oyunculuğa “çocuk arası” veren Goncagül Sunar, oğlunu büyüttü, “Salih Kuşu” dizisiyle setlere döndü.

resim yok
11 Haziran 2013 - 15:40
Magazin

17 Eylül 1970 doğumlu tiyatro, sinema, dizi oyuncusu aynı zamanda müzisyen olan Goncagül Sunar yeniden ekranlarda...

 

Çocuk arası bitti!

 

Oyunculuğa “çocuk arası” veren Goncagül Sunar, oğlunu büyüttü, “Salih Kuşu” dizisiyle setlere döndü.

Hürriyet gazetesine konuşan Goncagül Sunar:

"Dizideki en reel karakter benimki diyebilirim. Diğerleri, komik tarafları daha fazla vurgulanan karakterler. Biz aslında vodvil yapıyoruz dizide, bu da çok yüksek enerji istiyor.

 

''Çok iyi geldi''

Sanki her sahnede bir skeç oynuyor gibiyiz. Bu anlamda yorucu ama bana çok iyi geldi" diye konuştu.

Sunar, oğluna kendisi bakmak istediğini ve bu nedenle setlere uzak kaldığını belirtti.

Kariyeri:

Mahallenin Muhtarları" dizisinde Fadime'nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınan Sunar, 1991'de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlamıştır.

Mahallenin Muhtarları dizisiyle ilk kamera karşısında oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çağan Irmak'la çalışmış sanatçı, sinema ve dizi filmlerinde rol almıştır.
[reklam]
Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar çalışmaları da yapmaktadır.

Sunar son olarak, 2008 yılında Kanal D'de yayınlanan Yol Arkadaşım dizisinde Rukiye Elmastaş karakterini canlandırmıştır.

Sunar 2004 yılında rol aldığı ve Kanal D'de yayınlanan Çemberimde Gül Oya filmindeki Canan rolü için bir röportajında ‘‘Bundan sonra ne oynarsam oynayayım Çemberimde Gül Oya da Canan Cansev’in yeri bambaşkadır bende.’’ demiştir.

 

 

VURAL ÇELİK BU KEZ AĞLATACAK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin