resim yok
11 Şubat 2012 - 00:00

 

Celal-Şebnem Çapa çifti, kızları Ceylan’ın Burak Özçivit’le flört etmeye başlamasından sonra “Muhteşem Yüzyıl” fanları arasına katıldı.
İlişkiye olumlu bakıyoruz       
 
Ceylan Çapa ile “Muhteşem Yüzyıl”ın Malkoçoğlu’su Burak Özçivit’in aşkına, Çapa ailesinden de onay geldi. Geçtiğimiz gün Van Gogh Alive adlı dijital serginin açılış kokteyline katılan Celal-şebnem Çapa çifti, kızlarının beraberliğiyle ilgili “Biz bu ilişkiye çok olumlu bakıyoruz” dedi.
 
Evde televizyon açmazdık
 
Celal Çapa, Özçivit sayesinde “Muhteşem Yüzyıl” izlemeye başladıklarını da sözlerine ekledi: “Burak çok düzgün, pırıl pırıl bir çocuk. ışinde de çok başarılı. Biz kısa süre öncesine kadar evde televizyon bile açmazdık, Burak sayesinde dizi izlemeye başladık. Her şey gönüllerince olsun.”             

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin