resim yok
07 Aralık 2008 - 00:00

Sevilen dizisi Elveda Rumeli'de 'Hatice'yi oynayan Santırcıoğlu, dizilerin para kazanmak için yapıldığının altını çizerek sadece bir dizi oyuncusu olarak tanımlanmaktan rahatsızlık duyacağını söyledi. 'Elimden geldiğince ve maddi gücüm yettiği kadar dizilerde olmamaya çalıştım' diyen Santırcıoğlu, Elveda Rumeli'nin özel ve güzel bir dizi olduğunu ve kendisine artıları olacağını düşündüğü için projeye dahil olduğunu belirtti. Anne tarafından Makedonya'lı olan Gülçin Santırcıoğlu, 'Bu dizide olduğum için çok mutluyum. ama kendimi sadece dizi oyuncusu olarak tanımlamayı istemem. Ömrüm boyunca dizi yapmayı istemem. Sinema yapmak istiyorum ve sinemadaki inandırıcılığımı kaybetmemek istiyorum. Diziler daha çok para kazandırdığı için tercih ediliyor' diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin