resim yok
05 Aralık 2011 - 00:00

 

Gizi gerçek oluyor. En son Kuzey Güney'in kadrosuna katılmasıyla gündeme gelen güzel oyuncu Merve Boluğur'un iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Burak Mursaloğlu'yla tanışma hikâyesi dizi senaryolarını aratmıyor.
 
Merve Boluğur'un sevgilisinin 2009'da rol aldığı Kül ve Ateş dizisinde set olarak kullanılan Hatay'daki konağın gerçek sahibinin oğlu olduğu ortaya çıktı.
 
Kül ve Ateş'in çekimleri sırasında tanışan Merve Boluğur ile Burak Mursaloğlu'nun iki yıldır devam eden ilişkileri evlilik yoluna girdi. İkilinin aileleri geçtiğimiz haftakarda biraraya geldi ve 2012'nin ilk aylarında nişan yapma kararı aldı. Yakın dostlarına çok mutlu olduğunu belirten Merve Boluğur, evlilik için henüz bir tarih belirlemediklerini söylüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin