resim yok
28 Haziran 2011 - 00:00

POPSAV Başkanı da olan şarkıcı Hakan Peker “Müzikte artık doyuma ulaştım.

 

 

POPSAV Başkanı da olan şarkıcı Hakan Peker “Müzikte artık doyuma ulaştım. Bundan sonra biraz daha fiziğimi öne çıkararak dizilerde oynamak, ‘Hakan Peker’le adında bir program yapmak istiyorum” dedi ve ekledi: 22 yıldır tarzımı değiştirmedim. İnsanlar beni böyle sevdi. Çok büyük değişiklikler yapıp risk almak istemem

Ünlü şarkıcı ve POPSAV Başkanı Hakan Peker; beş yıllık aranın ardından cuma günü piyasaya çıkacak olan ‘Hakan Peker 2011′; adını verdiği albümüyle gündemde… Peker; geçtiğimiz günlerde de, gelirinin Sanatçı Yaşam Evi’ne bağışlanacağı ‘POPSAV Şarkı Günleri’ konserine katılmayan Ajda Pekkan hakkında söyledikleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti. 22 yıllık müzik hayatında artık doyuma ulaştığını söyleyen Peker, bundan böyle kendisine gelecek olan televizyon programı ve oyunculuk tekliflerine sıcak bakacakmış. Menajerliğini yürüten nişanlısı Arzu Öztoprak’la Eylül ayında evleneceklerini açıklayan Peker’le; müziğini, planlarını ve Ajda Pekkan’la ilgili açıklamalarının perde arkasını konuştuk.

İMAJIMI DEĞİŞTİRMEM

Albüm piyasaya çıkmadan ‘Karamela’ adlı şarkınız ön plana çıktı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Aslında albümün adını da ‘Karamela’ koyacaktım ama Hakan Peker 2011 olsun istedim. Çünkü beş yıldır müziğe ara vermiştim. Yeni, sıfır şarkılar yaptım, yeni fotoğraflar çektirdim. O yüzden de bu albümün yeni olduğunun hissedilmesini istedim!

Şarkılar yeni, fotoğraflar yeni ama sizin imajınız yıllardır aynı… Evet, öyle olmak zorunda! İnsanlar benim 22 yıldır yarattığım Hakan Peker’i çok seviyor. Yaptığım şarkıların hepsi; birçok dinleyicinin hayatlarına damgasını vurmuş şarkılar… O yüzden tarzımı bozmak istemiyorum. Bu saatten sonra çok büyük değişiklikler yapıp da risk almanın hiç gereği yok!

YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIM

Yeni albümdeki şarkıların hepsi size mi ait?

Albümde sekiz şarkı, bir versiyon, bir de remiks var. ‘Ayrılmam’, ‘Gecelere Atma Beni’ ve ‘Gidemezsin Sen’ adlı üç şarkının bestesini ben yaptım. Pınar Uçarlar’la çalıştım. Genellikle bütün şarkıların sözlerini de o yazdı. Adnan Fırat’tan ‘Antika Aşk’ ve ‘Hayat Sineması’ adlı iki şarkı aldım. İçime sinen, pozitif enerji veren, beni mutlu eden bir albüm oldu.

Albümünüz sizin için ne anlam ifade ediyor?

Bu albüm benim için yeni bir başlangıç! Bundan sonra biraz daha fiziğimi öne çıkararak sinema filmlerinde ve dizilerde de rol almayı düşünüyorum. Şu an bununla ilgili çalışmalar yapıyorum. Denemediğim şeyleri yapmak istiyorum. Çünkü müzikte artık belli bir yere geldim! Şarkılarım kadar kliplerim de çok konuşuldu. Türkiye’de ilk klibi ben çektim, ilk remiksi ben yaptım. Herkese öncü oldum. Yani bir anlamda doyuma ulaştım. O yüzden artık başka alanlarda da kendimi göstermek istiyorum. Mesela ‘Hakan Peker’le diye bir TV programı yapmayı düşünüyorum. En azından kendi izleyici kitleme oradan da ulaşabilirim.

“NİYE GELMEDİ?” DEDİLER

Geçtiğimiz günlerde Sanatçı Yaşam Evi için ‘POPSAV Şarkı Günleri’ adında bir etkinlik düzenlendiniz. Ancak Ajda Pekkan’a ‘sataşarak’ bu projenin reklamını yapmakla eleştirildiniz. Ne diyeceksiniz?

Ben hiçbir zaman polemikler yaratarak bir şeyleri gündeme getirme taraftarı değilim. Herkes Sezen Aksu’nun, Nilüfer’in, Ajda Pekkan’ın niye orada olmadığını merak etti. Ben de anlattım. Aslında onlar gelseydi, bu sefer de aynı soruyu başkaları için soracaklardı. Bunun sonu yok! Ben de yoğun oldukları için, programları uymadığı için katılamadıklarını söyledim.

KENDİ VİLLAMA ÇAĞIRMADIM Kİ…

Ama herkes sanki Ajda Pekkan bu organizasyona katılmak için söz vermiş ama sözünde durmamış gibi algıladı… Böyle bir algının neden oluştuğunu ben de bilmiyorum. Şimdiye kadar Sezen Aksu ve Nilüfer gibi önemli sanatçılar bizi bu tür organizasyonlarımızda hiç yalnız bırakmadı. Ajda Hanım bugüne kadar POPSAV’ın tekliflerini hiç kabul etmedi. Ama benim kendisiyle kişisel bir sorunum yok!
 

POPSAV ile Ajda Pekkan arasında bir anlaşmazlık mı var peki? Hayır, hiç öyle bir anlaşmazlık, çatışma falan yok! Biz ona değer vermesek, sevmesek, saymasak neden ona böyle bir teklifte bulunalım ki… Biz onun sosyal konulara olan duyarlılığını biliyoruz. Buradan aldığımız cesaretle böyle bir teklifle gittik. Hayvanları çok seven, pek çok sosyal sorumluluk projesine gönüllü olarak katılan birinden, bizim yanımızda da olmasını istedik. Bundan doğal ne olabilir ki? Sonuçta ben kendi villama ya da oğlumun sünnet düğününe çağırmadım ki… Onun da çorbada tuzunun olmasını istedik. Sanatçı evinin en güzel köşesine asılacak olan gurur tablosunda onun da isminin olmasını istedik. Biz bunu düşünerek teklif ettik. Sonradan “Bizi neden çağırmadız?” demesinler diye herkesi aradım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin