Doctor Who'nun 9. sezonuna Merlin'den transfer!

Yeni sezondan son gelişmeler...

resim yok
27 Mayıs 2015 - 13:13
Magazin

İngilizlerin dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip bilim-kurgu dizisi 'Doctor Who'nun dokuzuncu sezonunun çekimleri sürüyor.
.
Yeni sezona dair haberler ise gelmeye devam ediyor.
.
Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler kadar kamera arkası ekiple ilgili gelen haberler de merakla takip ediliyor.
 

MOLOTNIKOV DA KATILDI

İngilizlerin sevilen bir başka dizisi Merlin'in birçok bölümünde kamera arkasına geçip yönetmenlik koltuğuna oturan Justin Molotnikov yeni sezonda Doctor Who'nun iki bölüm yönetmenliğini üstlenecek.
.
BBC ile daha önce de çalışan başarılı yönetmen Merlin dışında son dönemde bir başka fantastik dizi Atlantis'te de yönetmenlik yapmıştı.
 

KARİYERİ

İskoç yönetmen, Merlin'de 2011- 2012 senelerinde toplam sekiz bölüm çalışırken; Atlantis'te ise 2013-2015 seneleri arasında yine sekiz bölüm görev yapmıştı. Yönetmen bu süreçte Da Vinci's Demons'ın The Enemies of Man isimli bölümünü de yönetmişti.
 

HANGİ BÖLÜMLERİ YÖNETECEK?

Molotnikov'un hangi bölümlerin yönetmenliğini üstleneceği konusunda henüz kesin bir bilgi gelmiş değil. Ancak sezonun 9-10 ya da 11-12. bölümlerinin bir çiftinde görev alacağı tahmin ediliyor.
 

SEZON YAKLAŞIYOR

Çekimleri bu sene Ocak ayında başlayan Doctor Who'nun yeni sezonunda Peter Capaldi'yi On İkinci Doktor rolünü ikinci kez oynarken göreceğiz. Jenna Coleman ise Doktor'un yol arkadaşı Clara Oswald rolüyle yeni sezonda karşımızda olacak.
.
Doctor Who'nun dokuzuncu sezonu sonbahar döneminde BBC ekranlarında olacak.
.
'SILENT WITNESS'IN YENİ SEZONUNDA SÜRPRİZ İSİM! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin