resim yok
31 Ocak 2012 - 00:00

Boşanmak üzere mahkemelik olan Sema Şimşek - Burak Hakkı çifti, oğulları Rüzgar’ın doğumgünü sebebiyle haftalar sonra biraraya geldiler.

 
Sema Şimşek ve kendisini MSN’de tanıştığı kadınlarla aldattığı gerekçesi ile boşanma davası açtığı Burak Hakkı, geçtiğimiz gün Ataşehir’deki Palladium AVM'de biraraya geldiler. Bu buluşma, çiftin barışma yolunda adım attıkları şeklinde yorumlansa da gerçek neden Hakkı’nın açıklaması ile ortaya çıktı.
 
Mahkeme tarihimiz belli
 
Burak Hakkı, buluşmanın barışma olarak algılanmaması gerektiğini söyledi: “Barışma falan yok, mahkeme tarihimiz belli. O gün oğlumuz Rüzgar’ın doğumgünüydü. 4 yaşına girdi. Rüzgar’a bir şey hissettirmemeye, ona güzel bir doğumgünü yaşatmaya çalıştık, o kadar. Çocuğumuz için görüşsek de boşanma olacak.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin