resim yok
17 Eylül 2012 - 00:00

 

Son yıllarda güzellikleri ve başarılarıyla birbirine rakip gösterilen 2 ünlü kadın dizi yıldızından Tuba Büyüküstün'den sonra Beren Saat'in de ne zaman ekrana döneceği belli oldu.
Altı yıldır hiç ara vermeden hepsi 2'şer yıl süren "Hatırla Sevgili", "Aşk-ı Memnu" ve son olarak "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizilerinde başrol oynayan Saat, "Çok yoruldum" diyerek bir süre yüzünü dinlendirmek için çalışmama kararı almıştı. Geçen yaz çekilmesi planlanan ve anlaşmasını imzaladığı "Yasemenler Tüter Mi Hâlâ?" filminin de iptal edilmesi nedeniyle geçen haziran ayından beri setlerden uzak olan Saat, bu sürede çok sayıda yapımcıdan teklif aldı. Gelen teklifleri değerlendiren Saat, yeni yıl itibariyle ekrana dönme kararı aldı. Saat'in D Productions'ın 2013'te çekileceği yeni dizisi için görüştüğü öğrenildi. Kenan Doğulu ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Saat'in Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizisindeki partnerinin ise Mert Fırat olduğu konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin