resim yok
05 Temmuz 2012 - 00:00

 

Ocak ayından beri beraber olan Beren Saat - Kenan Doğulu çiftinin yeni yılda yapmayı planladığı düğün tarihlerini öne aldıkları, mekân olarak da Çeşme’yi düşündükleri iddiası gündeme geldi
Doğulu’nun 14 Temmuz’da Çeşme vereceği konseri sırasında da çiftin düğün mekânı bakacakları öne sürüldü. Ilıca Otel’de kral dairesi kiralayan Kenan Doğulu’nun menajeri Fikret Özonur ise şu an herhangi bir düğün planının sözkonusu olmadığını söyledi. Doğulu’nun menajeri “Nasıl ilişkileri başladığında çıkıp açıklamamızı yaptıysak, düğün planı sözkonusu olursa da bunu büyük bir mutlulukla açıklarız. Ancak şu an öyle bir şey yok. Kenan’ın konseri sırasında konaklayacağı otel için araştırma yaptık, hepsi bu” dedi. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin