Dünyaca ünlü yıldızlar görkemli baloda buluştu!

Dünyaca ünlü yıldızlar, 2014'te 50'nci yılını kutlamaya hazırlanan Pirelli Takvimi için Milano'da düzenlenen görkemli baloda buluştu

resim yok
25 Kasım 2013 - 09:57
Magazin

Dünyaca ünlü yıldızlar, 2014'te 50'nci yılını kutlamaya hazırlanan Pirelli Takvimi için Milano'da düzenlenen görkemli baloda buluştu.

Efsanevi Pirelli Takvimi'nin 50'nci yılı, geçtiğimiz günlerde Milano'da gerçekleşen bir baloyla kutlandı.

 

Dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği baloda Türkiye'den Günaydın ekibi de vardı.

 

800 davetlinin katıldığı gecenin sunuculuğunu Kevin Spacey ile Eva Herzigova üstlendi.

 

ÜNLÜ KONUKLAR

Gecenin konukları arasında ise; efsanevi aktris Sophia Loren'in yanı sıra Sednaoui Elisa, Ana Beatriz Barros, Karolina Kurkova, Isabeli Fontana ve Fernanda Tavares gibi topmodeller vardı.

 

GECENİN SÜRPRİZİ

Gecenin sürprizi; 1986'da ünlü fotoğrafçı Helmut Newton tarafından çekilen ancak hiç yayınlanmayan takvim fotoğraflarının ilk kez sergilenmesiydi.

 

2004'te 84 yaşındayken hayatını kaybeden Newton'ın objektifinden çıkan kareler, Pirelli 50. Yıl Takvimi olarak tanıtıldı.

 

'BENİM GİBİ SICAKKANLILAR'

Soruları yanıtlayan Çek model Karolina Kurkova, ekibi 'Merhaba' diyerek karşıladı. Kurkova;

 

"Benim gibi sıcakkanlı oldukları için Türkler'i çok seviyorum. Daha önce iş için birkaç kez ülkenizde bulundum. Yine geleceğim" diye konuştu.[reklam]

İtalyan model ve oyuncu Elisa Sednaoui ise Türk yemeklerini çok sevdiğini söyledi. Favori yemeğinin imambayıldı olduğunu belirten güzel yıldız;

 

"Önümüzdeki yıllarda yeniden Türkiye'ye gidip yemeklerden tatmak istiyorum" dedi.

 

Brezilyalı model Fernanda Tavares ise en çok Türkiye'nin güney sahillerini merak ettiğini söyledi. National Geographic için çektiği 'Afgan kızı' fotoğrafıyla tanınan Steve McCury ise gece boyunca fotoğraf makinesini elinden düşürmedi.

 

'BU YAZ TATİLDE EGE KIYISINDAYDIM'

Brezilyalı topmodel Ana Beatriz Barros, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi. Ünlü model;

 

"Daha önce birkaç kez iş için Türkiye'ye gittim. Gelecek yaz arkadaşlarımla çıkacağımız tekne turunun rotasında Türkiye'nin Ege sahilleri de olacak. Özellikle İstanbul'u çok beğeniyorum" dedi.

 

 

ÜNLÜLERİN 'YASTIK SURAT' SENDROMU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin