resim yok
09 Mart 2012 - 00:00

 

KANAL D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Kuzey Güney”de heyecan ve tempo her geçen hafta biraz daha yükseliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in başrol oynadığı dizide asıl hikâye, çarşamba günü ekrana gelen bölümde başladı. Hikâyeye dair tüm düğümler de bundan sonra çözülecek. Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde Kuzey, Güney’i kurmaca bir kazayla sınamıştı. Ve Güney, kardeşi için fedakârlık yapmamıştı. İşte bunun üzerine Kuzey’in Güney’le hesaplaşması başladı. Dizideki hesaplaşma bununla da sınırlı değil. Ferhat’ın Kuzey’le, Güney’in Banu’yla, Cemre’nin Zeynep’le ve Kuzey’in Simay’la hesaplaşmaları da dizinin bundan sonraki bölümlerine damgasını vuracak.
 
 
SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU
 
Kuzey Güney”in önceki akşam ekrana gelen bölümü, sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizinin yayınlandığı sırada Kanal D ekranında yer alan #hesaplasmavakti etiketi, hem Türkiye’de hem de dünyada ‘trending topic’ yani en çok konuşulan konu oldu. Twitter kullanıcıları, diziye ilişkin yorumlarını birbiriyle paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin