resim yok
18 Nisan 2012 - 00:00

 

"Avrupa Avrupa" dizisinde Gülbahar karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu, oynadığı rolün aksine kendisinin tutumlu olduğunu belirtti..
İktisat bölümü mezunu olan oyuncu, "Benim hesabım kitabım dengelidir" dedi
 
Ekranların sevilen ismi Ebru Cündübeyoğlu, rol aldığı Avrupa Avrupa dizisinde oynadığı müsrif karakterden, gerçek hayatta bir hayli uzak olduğunu açıkladı. Gereksiz yere para harcayan, başını sürekli belaya sokan 'Gülbahar' rolünü canlandıran başarılı oyuncu, karakterinin aksine alışveriş konusunda parasını hesaplı kullandığını belirtti.
 
Akılcı alışveriş yaparım
 
Sanatçı, "Kredi kartından deliler gibi alışveriş yapmak gibi bir sorun hayatımda hiç yaşamadım. Her zaman akılcı alışveriş yaparım" diye konuştu.
 
Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan oyuncu, okuduğu bölümden dolayı hesabını çok iyi bildiğini dile getirdi. Cündübeyoğlu, "Ev ekonomisi konusunda iyiyimdir. Ekonomist olduğum için hesabım kitabım dengelidir" dedi.
 
Anı olsun istedim
 
Bir reklam filminde kızı Duru'yla birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, "Bir anı olsun diye böyle bir şey yaptık. Kızımın oyuncu olmasını istemem. Set ortamı ona uygun değil" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin