Ebru Cündübeyoğlu'nun beslenme sırları!

Güzelliği ve formda vücuduyla adından söz ettiren Ebru Cündübeyoğlu diyet sırlarını ve formda kalmasına yardımcı olan beslenme seçimlerini Harper's Bazaar dergisiyle paylaştı.

resim yok
07 Mayıs 2014 - 10:07
Magazin

Güzelliği ve formda vücuduyla adından söz ettiren Ebru Cündübeyoğlu diyet sırlarını ve formda kalmasına yardımcı olan beslenme seçimlerini Harper's Bazaar dergisiyle paylaştı.

Formunu pilates ve dansla koruyan 39 yaşındaki Ebru Cündübeyoğlu, her besinden abartıya kaçmadan yemeyi tercih ediyor.

 

BESLENME RUTİNİ

"Düzenli beslenirim ancak saatlere çok dikkat ettiğim söylenemez. 'Saat 15.00 oldu, 2 badem saatim geldi' gibi kuralları uygulayamıyorum. Bu tarz bir düzen bana sıkıcı geliyor, bunalıyorum. Acıktığım zaman, makul saatlerde yemeyi tercih ediyorum. Kızım okula gittiği için sabah güne erken başlıyorum. Beslenme açısından en fazla problem yaşadığım anlar, çok yoğun çalıştığım dönemler."

 

EN SIK TÜKETTİĞİ BESİNLER

"Hayatımda olmazsa olmaz tek besin; limon. Limonlu her şeyi çok seviyorum. Kalın kabuklu limonları tuzlayıp yemeye bayılırım. Tuzlu ve ekşi tatlar favorim. Limonla birlikte salata, öğünlerimde mutlaka yer alıyor. Sağlık açısından faydalı balık ve ızgara yiyecekleri de çok seviyorum. Çikolatayı çok seviyorum ancak çikolata isteğimi bastıran alternatif bir formül keşfettim ancak bunu bir sır olarak saklıyorum. Makarnasız bir hayat düşünemem ancak hamur işi yiyorsam ona göre diğer öğünlerimde dengeleyici besinler seçiyorum."

 

DEĞİŞMEYEN FELSEFESİ

''Her şeyden yenmeli ancak abartıya kaçmamak lazım. Kendime yemek konusunda engel koymak istemiyorum. Her şeyden tatmak fakat ölçüyü kaçırmamak daha mantıklı ve sağlıklı. Eğer börek yemek istiyorsam yerim ancak bir-iki çatallık bir ölçü yeterli olur."[reklam]

KAHVALTI

"Kahvaltıda peynir benim vazgeçilmezim. Genellikle Ezine peynirini tercih ediyorum. Bunun yanında limonla tatlandırabileceğim maydanoz tarzı yeşillikler severim. Kahvaltıda sürekli aynı besinleri tüketmeyi sevmiyorum. Kahvaltıyı çeşitlendiriyorum. İki gün domates ve peynir yiyorsam, iki gün yumurtalı kahvaltı yapıyorum. Bazen içi meyveli, sütlü yulafları tercih ediyorum."

 

ÖĞLE YEMEĞİ

"Öğlenleri hamur işi yediysem, akşamları salata yemeyi tercih ediyorum."

 

AKŞAMLARI

"En sevdiğim öğün, akşam üzeri çayın yanında yenilen atıştırmalıklar. Çayın yanında kısır, simit, kaşar ya da kek yemeyi severim. Akşam mümkün olduğunca geç saatlerde yemek yememeye çalışıyorum."

 

 

ÜNLÜ OYUNCU YENİ İŞİ İLE ŞAŞIRTACAK!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin