Ebru Şancı'dan evlilik tavsiyeleri

Konuk olduğu programda genç kızlara öğütte bulunan Ebru Şancı, "30′a kadar annesiyle yaşamışsa o adamı alma. 30′a kadar annesiyle yaşayan adamda bir sıkıntı vardır, alınmaz" dedi.

resim yok
29 Mart 2016 - 17:28
Magazin

Geçtiğimiz yıl futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Şancı, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Şancı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"Bir erkek yapmak isterse yapacaktır, ona engel olamam. Tabii ki yapacak diye önünü açacak da değilim ama… Eşimin klübü benim koyduğum resme karışmaz. Eşimin telefonu hep ortada duruyor. Benim öyle meraklarım yok, karıştırmam. Hiç kıskanç bir kız değilim.

16-03/29/110420130638418454181-1.jpg

"ÇOCUK OLAYINI ÇOK KAFAYA TAKTIM"

Çocuğu denedim olmadı. Kafaya taktım. Doktoru da yedim, kocamı da yedim. Artık adam dedi ki 'Ebru yeter!' Biz 1,5 sene sonra evlilik kararı aldık. Daha uzarsa o iş olmuyor.

"KAYINVALİDEMİ ÇOK SEVİYORUM"

Bir adam 30′a kadar annesiyle yaşamışsa o adamı alma. 30′a kadar annesiyle yaşayan adamda bir sıkıntı vardır, alınmaz. Kopamaz anasından. 3 günde bir 'anama gidelim, anamın mantısı…' der durur. Kayınvalidemi çok seviyorum. Herhalde çok yanyana olmadığımız için. Benim param, benim paramdır. Kocamın parası yine benim paramdır."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin