Eda Ece'den ilk aile pozu!

Oyuncu Eda Ece ile basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer'in kızları Mina İpek, 1 aylık oldu. Çift, ilk kez ailece objektiflere poz verdi.

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 12:04
Magazin

Geçtiğimiz yaz evlenen Eda Ece ile Buğrahan Tuncer, Mina İpek isimli kızlarını yaklaşık bir ay önce kucaklarına almıştı.

Ece ile Tuncer, kızlarıyla ilk kez dışarı çıkarken bu anları fotoğrafa taşımayı da ihmal etmedi.

İlk Kez Birlikte Poz Verdiler

Eda Ece paylaşımında, "Ailece ilk kez dışarı çıktık. 1 ay" ifadelerine yer verdi.

Eda Ece kızının doğumunu, "Mina İpek 04.04.2024... Mina'mız ay sonunu bekleyemedi aniden gelmeye karar verdi, kendisine çok özel bir gün de seçmiş oldu. Arayan soran yazan herkese çok teşekkür ederiz. Bu postu koymam bile 15 günümü aldı, artık 1 dakika boşum yok ama o her şeye değer. Ben şimdilik paralel evrendeyim, tekrar görüşene kadar hepinizi öpüyorum, güzel dileklerinize tekrar teşekkür ederiz en büyük mutluluklar sizin olsun" sözleriyle duyurmuştu.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin