Efsane dizi Dynasty yeni versiyonuyla The CW ekranlarına geliyor!

Ülkemizde de bir dönem Hanedan adıyla ekranlara gelen Dynasty'nin yeni uyarlaması yolda!

Volkan Küçükel
01 Ekim 2016 - 17:15
Magazin

Yakın dönemde The CW ekranlarında büyük ilgiyle izlenen ve dünya çapında ciddi bir hayran kitlesi oluşturan Gossip Girl dizisinin yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage ikilisi The CW'ya geri dönüyor!

'DYNATSY' YENİ VERSİYONUYLA GELİYOR!

İkili bu kez farklı bir projeye el atmış durumda! Televizyon dünyasının en ikonik dramalarından Dynasty ikilinin elinde hikayesini baştan anlatmaya hazırlanıyor.

Orijinali 1981-1989 seneleri arasında ABC kanalında yayınlanan Dynasty'nin hikayesi Amerika'nın en zengin iki ailesi Carrington ve Colby ailerleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kuruluydu.

NASIL BİR HİKAYESİ OLACAK?

Peki The CW'nun Dynasty'sinde bizleri neler bekliyor?

Deadline'ın haberine göre orijinal dizide Linda Evans'ın hayat verdiği Carrington ailesine gelin giden genç bir sekreter Krystle Jennings'in yerini yeni versiyonda İspanyolca konuşan Latin Amerikalı Cristal Jennings alacak.

Dynasty'nin yeni versiyonu Amerika'nın en zengin ailelerinden ikisi Carrington ve Colby ailelerinin çocukları ve servetleri üzerindeki çekişmelerini yansıtacak.

Hikaye; milyarder Blake Carrington'ın kızı ve evlenerek bu aileye gelin olarak gelen Cristal'ın bakış açılarıyla anlatılacak.

16-10/01/dynasty-3.jpg

YAPIMCI VE YARATICI KADRO

Dizinin pilot bölüm yazar kadrosunda Schwartz ve Savage ile birlikte Revenge'in yazar-yapımcılarından Sallie Patrick yer alıyor.

Dynasty yaratıcıları karı-koca Esther ve Richard Shapiro'nun da yapımcı kadrosunda yer aldığı dizi projesinde Fake Empire'dan Lis Rowinski ortak uygulayıcı yapımcı olarak bulunuyor.

THE CW'NUN BENZER UYGULAMALARI

Genç kitleye yönelik dizi ve programlarıyla bildiğimiz The CW şüphesiz bu tip klasikleşmiş eserleri yeni nesil için uyarlama konusuna pek yabancı değil! 2008-2013 seneleri arasında beş sezon yayınlanan ve Beverly Hills, 90210 dizisinin devamı niteliğindeki 90210 ile 2009-2010 arasında sadece bir sezon yayınlanan ve orijinali Fox ekranlarına gelmiş aynı isimli dizinin devamı niteliğindeki Melrose Place bunlara en iyi örnekler.

Ülkemizde de bir dönem 'Hanedan' adıyla ekranlara gelen dizinin yeni uyarlaması sizce başarılı olur mu?

'Dynasty (1981)' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin