resim yok
18 Ekim 2011 - 00:00

 

Hadım mısınız? diye soranlar oluyor
'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Gül Ağa' ve 'Sümbül Ağa' karakterlerini canlandıran Engin Günaydın ile Selim Bayraktar, tatlı-sert diyaloglarıyla TV ekranının efsane ikilisi oldu.
 
Dizide bir harem ağasını canlandırdığı için günlük yaşantısında oldukça ilginç şeylerle karşılaştığını söyleyen Selim Bayraktar 'Gerçekten Sümbül Ağa gibi bir karaktere sahip olduğumu düşünüyorlar ve bunu dile getiriyorlar. Özellikle 'sultanım', 'hünkarım' dememi istiyorlar. 'Hadım mısınız?' diye soranlar oluyor, çok gülüyorum' dedi.
 
HER ŞEY YOLUNDA
 
Erol Günaydın ise Hürrem Sultan'ın sağ kolu olan 'Gül Ağa' için çok olumlu tepkiler aldığını belirterek, 'Yerleşik bir diziye girmek, dizinin bir parçası olmak zordur. Aslında endişeli başlamıştım ama her şey yolunda gidiyor' diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin