Efsane kadro yeniden bir arada!

MFÖ'nün 'tadı tuzu' Özkan Uğur, tedavisinin ardından aylar sonra yeniden sahneye döndü.

resim yok
09 Aralık 2013 - 09:14
Magazin

MFÖ'nün 'tadı tuzu' Özkan Uğur, tedavisinin ardından aylar sonra yeniden sahneye döndü.

Aylardır birlikte sahneye çıkmayan MFÖ grubu, hafta sonunda Ülker Sports Arena'da sevenleriyle buluştu.

Ünlü müzisyenleri dinlemeye giden 5 bin kişi şarkılara tek bir ağızdan eşlik etti

 

AYLARDIR...

Türkiye'nin efsane müzik grubu MFÖ, Özkan Uğur'un hastalığı ve grup üyeleri arasında yaşanan uzlaşmazlıklar nedeniyle aylardır birlikte sahneye çıkmıyordu.

 

SEVENLERİYLE BULUŞTULAR

En son geçtiğimiz Nisan ayında Jolly Joker'de verecekleri konseri iptal eden grup üyeleri, hafta sonunda Ataşehir'deki Ülker Sports Arena'da sevenleriyle buluştu.

 

DÖRT KEZ BİS YAPTILAR

Özkan Uğur'un iyileşmesinin ardından aralarındaki küslüğü bitiren Mazhar Alanson ve Fuat Güner, klasikleşen şarkılarını yaklaşık 5 bin kişiyle seslendirdi.

Konsere 'Ele Güne Karşı' ile başlayan grup üyeleri, 'Hep Aynı' adlı şarkıyla final yaptı.[reklam]

Hayranlarıyla birlikte sahnede Özkan Uğur'un aralarına dönüşünü kutlayan grup "Olduramadım", "Benim Hala Umudum Var" ve "Hep Aynı" şarkıları ile final yaptı.

Mazhar Fuat Özkan 4 kez bise gelerek sevenlerine alkışlar eşliğinde veda etti.

 

HAYRANLARA TEŞEKKÜR

Zorlu bir tedavi sürecinin ardından iyileşen ve ilk kez geçtiğimiz ay bir arkadaşının düğününde şarkı söyleyen Özkan Uğur, sahneden hayranlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

MİNNETTAR

Uğur;

"Hastalığım sırasında bana her şekilde ulaştınız. Zaman zaman sosyal medyada ölsem de sizlerin sayesinde yaşıyorum, ayaktayım" diyerek hayranlarına olan minnettarlığını dile getirdi.

 

 

GÜLBEN ERGEN'İ İKİYE KATLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin