resim yok
29 Ekim 2007 - 00:00

Arzum Onan ile Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı "Sessiz Fırtına" dizisi Salı akşamı Kanal D'de başlıyor. Mehmet Aslantuğ ile mutlu bir evlilik sürdüren Arzum Onan ile geçen senenin flaş dizilerinden "Beyaz Gelincik"te Ömer'i canlandıran Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı "Sessiz Fırtına" dizisi 30 Ekim Salı akşamı Kanal D'de başlıyor. Yapımcılığını TMC'nin, yönetmenliğini ise Özer Kızıltan'ın üstlendiği dizide, destansı bir aşk anlatılıyor. "Binbir Gece"den sonra başlayacak olan dizi, sezonun en iddialı dizileri arasında gösteriliyor. "Sessiz Fırtına"da Erkan Petekkaya, bir mafya babasının Boğaziçi Üniversitesi'ni bitirmiş, Amerika’da doktora yapmış oğlu Yiğit Sancaktar'ı canlandırıyor. İki yıl aradan sonra ekrana geri dönen Arzum Onan ise Yiğit Sancaktar'ın aşık olduğu kadını oynuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin