Ekranların 'Kitap oku' diyen tek dizisi!

Hasan Kaçan'ın başrolünde oynadığı ve senaryosunu kaleme aldığı yeni komedi dizisi Gönül Hırsızı, Cuma akşamlarının neşesi oldu.

resim yok
24 Ocak 2014 - 09:38
Magazin

Hasan Kaçan'ın başrolünde oynadığı ve senaryosunu kaleme aldığı yeni komedi dizisi Gönül Hırsızı, Cuma akşamlarının neşesi oldu.


TRT 1’de her Cuma saat 22.30’da yayınlanan Gönül Hırsızı’nın 7 bölümle önemli reyting başarısı yakalarken, hayranları dizi piyasasında eşine rastlanmayan şekilde mahalle dokusunu koruma fikri üzerine kurulu Gönül Hırsızı'nın uzun yıllar sürmesi dileklerini sosyal medyada dile getiriyor.

 

KİTAP OKU DİYEN TEK DİZİ

Gönül Hırsızı dizisi, sosyal mesajları nedeniyle TRT’nin genç izleyici kitlesine en büyük armağanı oldu TRT’nin Tekden Film'e yaptırdığı başrollerinde Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç'ın yer aldığı Gönül Hırsızı dizisi, Cuma akşamları saat 22.30’da izleyiciyle buluşuyor.

 

Önemli bir başarıya da imza atan Gönül Hırsızı dizisi, verdiği sosyal mesajlarla kısa sürede kendi izleyici kitlesini yarattı.

 

Hasan Kaçan’ın hayat verdiği Hollanda Kraliyet Havayolları'ndan emekli pilot Nadir Ertan, Selimiye'ye kurduğu seyyar kütüphanesinde mahallenin gençlerine 'Kitap okuyamazsanız hayatı da okuyamazsınız' mesajı veriyor.

 

Okumanın öneminin anlatıldığı tek dizi olarak örnek gösterilen Gönül Hırsızı'nda aynı zamanda mahallenin varlıklı ailesinin kızı veteriner Hülya (Tuğçe Kazaz) ile Tarık (Cem Kılıç) aşkının Hülya’nın maddiyatçı ailesine takılan engelleri de Nadir Ertan’ın sosyal dayanışma çabalarıyla aşılıyor.[reklam]

MAHALLE DAYANIŞMASININ MERKEZİ BAKKAL

Yine Gönül Hırsızı dizisinde Edip'in (Baykut Badem) işlettiği bakkal, İstanbul'un belki de para geçmeyen tek bakkalı olarak hizmet veriyor.

 

Dar gelirli tüm komşularına veresiye alış veriş imkanı sunan Edip Bakkal, bel fıtığından yataklara düşse bile yazdırarak ekmek alamayacak komşuları için dükkanını açıyor.

 

ÇOCUKLARININ ARKADAŞLARI DA ÇOCUĞU OLDU

Tarık'on yakın arkadaşları Talha (Enes Atış), Ferdi (İsmail Kavrakoğlu) ve Coşkun (Erkan Akkoyunlu) ise, kalacak yerleri olmadığı için Tarık'ın annesi Neriman (Nurcan Eren) ile Necdet'in (M.Can Tomay) evlerinde kalıyor.

 

Eşinden ayrı yaşayan Neriman Hanım, oğullarının arkadaşlarına da kendi çocukları gibi özenle bakıyor.

24 Ocak Cuma saat 22.30'da 8. bölümü ile ekrana gelecek Gönül Hırsızı'nın fragmanı ise şöyle:

 

 

BÖYLE BİTMESİN'DE BU HAFTA SÜRPRİZ KONUKLAR VAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin