Ekranların yeni dizisi 'Hanımağa'nın Gelini'ni tanıyalım!

'Hanımağa'nın Gelini' dizisi başlıyor...

resim yok
15 Eylül 2014 - 10:25
Magazin

'Hanımağa'nın Gelini' dizisi başlıyor...

Ekranların yeni dizisi bu akşam görücüye çıkıyor…

Solan düşleri yeniden yeşertmek için köyüne dönen idealist bir öğretmenin yürekleri ısıtacak hikayesini konu alan Hanımağa'nın Gelini, yeni bölümleriyle 15 Eylül Pazartesi saat 16.45'te başlıyor.

 

YEPYENİ BİR GÜNLÜK DİZİ

Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan Samanyolu TV'de yepyeni bir günlük dizi izleyicilerle buluşuyor.

 

HİKAYESİ

İlk bölümü Pazartesi günü ekrana gelecek olan Hanımağa'nın Gelini dizisinin hikayesi şöyle;

Akbaşlar ailesinin küçük oğlu Yusuf, uğradığı bir iftira sonucu köyü terk etmek zorunda kalır. Karacanlar ailesiyle bir husumet yaşanmaması için şehre okumaya giden Yusuf yıllar sonra idealist bir öğretmen olarak geri döner. Bu sırada Karacanlar ailesi köyü borçlandırmış ve köylüleri köle gibi çalıştırmaya başlamıştır.[reklam]

İdealist öğretmenin tek isteği, düşman ailenin tüm engellemelerine rağmen karanlıkta kalmışlara yol gösteren bir ışık yakmak ve köy halkının düşlerini yeniden yeşertmektir.

 

TEK MÜCADELESİ...

Yusuf'un tek mücadelesi bu değildir. Birde gönlünü kaptırdığı Elif için Karacanlar'dan Abdi ile bir mücadeleye girecektir.

Eski hesapları tekrar açan Karacanlar ailesi ise varlıklı bir hayatı sürdürmek ve köydeki egemenlik için Yusuf'un ortadan kaldırılmaya çalışacaktır.

 

KADRODA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler ise şöyle. Buna göre dizide rol alacak olan ilk isim Ali Başar (Asmalı Konak, Gurbet Kadını) iken diğer isim ise Bilgehan Birincioğlu.

Hanımağa'nın Gelini, ilk bölümüyle 15 Eylül Pazartesi günü, saat 16.45'te Samanyolu TV'de.

 

 

EKRANLARIN YENİ DİZİSİ 'ELİF'İ TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin