resim yok
22 Nisan 2011 - 00:00

 

Başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur ve Birkan Sokullu gibi genç oyuncuların rol aldığı ‘Küçük Sırlar’ dizisinde; karakterlerin giydiği kıyafetler, izleyici tarafından merak ediliyor. Dizinin stil danışmanı Banu Savcı, Tuba Mutlay ve Adil Işık tasarım direktörü Zehra Işık’ın oluşturduğu ‘Küçük Sırlar by adL’ koleksiyonu da büyük ilgi görüyor.

SİNEM’İN SIRRI ADL MARKASI!
Dizide ‘Su’ karakterini canlandıran Sinem Kobal, “Genç kızlar, dizinin her bölümünün ardından kırmızı kıyafetini çok beğendik. Özellikle lacivert elbiseni nereden bulabilirim?” gibi sorularla yolumu kesiyor. Benim küçük sırrım ‘Küçük Sırlar by adL’. Dizide ve günlük yaşamımda da giydiğim kıyafetleri, genç kızların üzerinde gördüğümde mutlu oluyorum. ‘Su’ karakterini ve onun giydiği kıyafetleri seviyorlar” diye konuştu. Dizinin sevilen karakteri ‘Su’nun masumluğu ve duruluğu yansıtan kıyafetleri büyük beğeni topluyor. Genç oyuncunun en çok sevilen kıyafeti ise lacivert önü kırmızı şeritli elbisesi… 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin