Elçin Sangu 800 bin TL'ye ev aldı.

Son dönemin parlayan isimlerinden Elçin Sangu da ev sahibi oldu.

resim yok
14 Mart 2016 - 23:00
Magazin

1 milyon TL karşılığında bir şampuan firmasının reklam filminde oynayan güzel oyuncu kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı.

Sangu, kazandığı paranın 800 bin TL'sini Levent'te bir ev satın alarak değerlendirdi.

 

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır. Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.
Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak ise dikkatleri Fox Tv ekranlarında oynanan Bir Aşk Hikayesi dizi ile olmuştur. Daha sonra ise Kurt Seyt ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

 

16-03/14/188014-1.jpg

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin