Elçin Sangu yeni dizisi ile gelecek sezonda ekranlarda olacak!

Kiralık Aşk ile büyük bir beğeni toplayan sevilen oyuncu Elçin Sangu yeni dizisi ile anlaştı... Gelecek sezon ekranlarda olacak!

Nurşah
05 Temmuz 2018 - 12:00
Magazin

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve izleyiciden geçer not alan Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteri ile yıldızı parlayan Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu! Gelecek sezonda ekranlara oldukça iddialı bir dönüş yapacak olan güzel oyuncu hangi kanalla anlaştı? Detaylar haberimizde!

18-07/05/elcin-sangu-can-kiriklari.jpg

Elçin Sangu Can Kırıkları dizisi ile anlaştı!

Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan Yaşamayanlar adlı ilk Türk vampir dizisinde başrol oyuncusu olan Elçin Sangu'nun yeni dizisi de şimdiden belli oldu... 32 yaşındaki güzel oyuncu gelecek sezonda Can Kırıkları adlı dizi ile Atv ekranlarında olacak!

NTC Medyanın yapımcılığını üstleneceği Atv'nin Can Kırıkları dizisinde iki kadın polisin başından geçenler anlatılacak... Elçin Sangu'nun da oyuncu kadrosunda yer alacağı Can Kırıkları dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin