Emel Müftüoğlu açıkladı: Sezen Aksu sahneleri neden bıraktı?

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Sezen Aksu ile paylaşım yapan Emel Müftüoğlu, bu kez dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun sahne almasının nedenini duyurdu.

Berfin Sengil
04 Nisan 2024 - 11:30
Magazin

Sanatçı Sezen Aksu'nun uzun yıllardır sahne almaması hayranları tarafından dikkat çekiyor ve nedeni merak ediliyordu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık kısa bir zaman önce Sezen Aksu'nun sahnelerden uzak kalmasıyla alakalı, Aksu'nun ülke bu haldeyken şarkı söylemeyeceği ve onun hayallerindeki Türkiye'nin bu olmadığı ifadelerini kullanmıştı.

Strese Dayanamıyor

Geçtiğimiz haftalarda yakın dostu Sezen Aksu'nun bir fotoğrafıyla gündem olan Emel Müftüoğlu ise sahnelerden uzak kalma konusuna farklı bir açıklama getirdi.

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan Emel Müftüoğlu"Her sahneye çıkışında çok heyecanlanıp strese giriyordu. Eğer bırakmasaydı sağlığı olumsuz etkilenecekti" dedi.

Sezen Aksu'nun empati boyutunun çok yüksek olduğunu da söyleyen Emel Müftüoğlu, sadece duygusal bir film izlerken bile ağlamaktan fenalaştığını ve hastanelik olduğunu belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin