resim yok
11 Aralık 2010 - 00:00

Daha önce Sırbistan ve Sırbistan-Fransız yapımı iki filmden oyunculuk teklifi aldığını söyleyen Emina Sandal, bunları kabul etmediğini ancak Lale Devri'ndeki Lale rolünün içine sindiğini anlattı. Sabah gazetesinden Başak Çokan'ın haberine göre, Lale'yi kendisine yakın gördüğü için diziden gelen teklifi kabul ettiğine değinen Emina, roldeki başarısızlığını ise yönetmene bağladı: "Yönetmen bana dar bir koridor verdi. Duyguyu yansıtmak istediğimde 'Öyle yapma, böyle yapma' dedi. Oyuncuya böyle şey söylenir mi? Rahat olmazsam o duyguyu nasıl vereceğim? Her şey yönetmenin elindeydi. Ben çok daha iyi bir iş çıkarabileceğimi biliyordum ama olmuyordu. Onların hayal ettiği Lale ile benim hayal ettiğim Lale örtüşmedi. Tecrübeli bir oyuncu olsaydım müdahale ederdim ama tecrübem yoktu." Emina, diziden kendi isteği ile ayrıldığını belirtti ve "Çalışma şartlarından rahatsız olduğum için ayrıldım. Çalışkan ve disiplinliyimdir. Ne oğlumu özledim diye sete getirdim ne de kocamdan kopuk yaşıyorum diye Mustafa'yı davet ettim. Uçak kalktıktan sonra pilot değiştirmeye kalkışırsanız risk alırsınız. Bu da ona benziyor" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin