resim yok
22 Ağustos 2012 - 00:00

 

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Show TV ekranlarında bu sezon da devam etmesine karar verilen Adını Feriha Koydum dizisini değerlendirdi. 
 
"Bu sezon, dizi oyuncuları arasında en zorlu sınavı Çağatay Ulusoy verecek. Adeta cenazeyi tek başına kaldıracak" diyen Aytuğ, dizinin aslında iki başrol oyuncusunun Hazal Kaya ve Vahide Gördüm olduğunu hatırlattı. 
 
Diziyi kurtarma görevinin Çağatay Ulusoy'a yıkıldığını belirten Aytuğ, yeni oyuncuların diziyi kurtaramayacağını şöyle anlattı:
 
"Her ne kadar dizinin kadrosuna Beril Kayar ve Zeynep Çamcı gibi isimler katılmış olsa da gidenlerin boşluğu kolay kolay doldurulacak gibi görünmüyor. Kaldı ki, dizinin jenerik kapağı, Vahide Gördüm ve Hazal Kaya'nın yarım yüzlerinden oluşuyordu. Dizi neredeyse 'yüzünü' kaybetti..."
 
Dizinin genç kız fanatiklerinin Çağatay Ulusoy'un baklavalı vücudundan etkilenip diziyi ne kadar izleyeceği meçhul...
 
Aytuğ, yazısındaki son satırları ise bir hayli dikkat çekici:
 
"Yani görünen o ki, dizinin genç kız fanları, bu sezon sadece 'bedenle' idare edecekler! Belki de dünya tarihinde bir dizi ilk kez bu kadar büyük bir değişim ve dönüşüme uğruyor. Peki bu riske girileceği yerde, aynı ekibi bir başka dizide buluşturmak daha rasyonel olmaz mıydı? Öyle ya da böyle, bir markaya dönüşen 'Adını Feriha Koydum', sanki mundar ediliyormuş gibi geldi bana..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin