Emrah cephesinden oğlu Tayfun'a zehir zemberek sözler!

Emrah'ın menajeri, babası kendisine bakmadığı için garsonluk yaptığını söyleyen ünlü şarkıcının oğlu Tayfun'a yanıt verdi.

resim yok
13 Aralık 2013 - 09:24
Magazin

Emrah İpek'in menajeri, babası kendisine bakmadığı için garsonluk yaptığını söyleyen ünlü şarkıcının oğlu Tayfun'a yanıt verdi: ''Artık asalaklık ve tembellik etmeyip çalışmak zorunda!''

Geçtiğimiz günlerde, ünlü şarkıcı Emrah'ın 23 yaşındaki oğlu Tayfun'un, Bursa'da garsonluk yaptığı ortaya çıkmıştı.


Bir süre önce bir pastanede çalışmaya başlayan Tayfun, "Şu an yaptığı babalık değil" diyerek babasına sitem etmişti. Genç adamın bu açıklamaları üzerine, Emrah'ın menajeri Engin Esen ve avukatı Aydın Kurban, yaptıkları açıklamada olayın iç yüzünü anlattı.

 

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Esen ve Kurban'ın açıklamaları şöyle:

"Emrah'ın oğlu Tayfun, bundan yaklaşık bir yıl önce babasını aramış, 'Baba seninle önemli bir konu konuşacağım. İstanbul'a gelmek istiyorum, ne zaman müsaitsin?' demiş. Emrah'la buluştular. Ben de (Engin Esen) yanlarındaydım. Tayfun, 'Baba, ben 23 yaşındayım, sen 42 yaşındasın.

Beni yanlış anlama ama ben bir ev sahibi olmak, rahat yaşamak için senin ölmeni, 50 yaşıma gelmeyi bekleyemem. İleride çocukların olabilir, maddi durumun bozulabilir, ben beklemek istemiyorum. Bana Bursa'dan bir ev al ve kalan eğitim harcamalarımı da peşin öde; ben de miras haklarımdan vazgeçeyim, başka da bir şey almayayım' dedi.

 

MİRASTAN FERAGAT ETTİ

Emrah da Tayfun'a 'Oğlum iyi düşündün mü? Kararın kesin mi?' diye sordu. Tayfun da 'Evet baba, kararım kesin, bunu yap lütfen' dedi. Ertesi gün noterde Tayfun mirastan feragat sözleşmesini imzaladı.

Emrah' da Tayfun'un Bursa'da almak istediği evin satış bedeli ve kalan eğitim masrafını peşin olarak Tayfun'a banka havalesi ile ödedi. Emrah'ın oğlunu mağdur ettiği yönündeki haberler tamamıyla asılsızdır.[reklam]

Bugüne kadar Emrah'ın Tayfun'a, Tayfun için annesine ödediği toplam para, bugünün rakamlarıyla 500 bin lirayı bulur. Sormak istiyorum; Türkiye'de kaç baba, oğluna ev alıyor? Oğlunun eğitim masraflarını ödüyor? Onun için nafaka ödüyor? Dershane parasını ödüyor? Oğlu 23 yaşına gelene kadar onun için yaklaşık 500 bin lira harcıyor? Emrah yetim büyüdü, babasını kaybettiğinde 1 yaşındaydı, merhum babasından harçlık alma duygusunu dahi yaşayamadı.

Bildiğiniz gibi Emrah, 15 yaşından beri çalışmaktadır. Emrah, 1999 depreminde mağdur bir aileye, İstanbul Beşiktaş'ta bir ev bağışlamıştır ve 2001 yılında Diyarbakır'da annesi ve babası adına, o dönem Doğu'nun tek zihinsel ve bedensel engelliler okulunu yaptırmış ve bağışlamıştır. Bu okulda 400 engelli çocuk eğitim almaktadır.

 

SIRTLARINI DAYADILAR

Medya ve basında da yer aldığı üzere; Tayfun'un annesi bir davayla ilgili yargılanmıştır ve dava şu an Yargıtay'dadır. Tayfun'un annesi altı yıl sekiz ay hapis ve 1 milyon 250 bin lira para cezasına çarptırılmıştır.

Sonuç olarak Tayfun'un ve annesinin yapmaya çalıştıkları şey; çalışmadan, üretmeden, sırtlarını Emrah'a dayayarak, rahatça tembellik ederek yaşamaktır. Tayfun, 23 yaşında bir gençtir.

Bugüne kadar Emrah'ın ödediği paralarla rahat şekilde yaşamış, öğrenimini sürdürmüş, hatta ev dahi almıştır. Bundan sonra babası hakkında yalan yanlış haberler yaptırmak, asalaklık ve tembellik etmek yerine çalışmak zorundadır."

 

 

EMRAH'IN OĞLU GARSON OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin