resim yok
13 Aralık 2013 - 12:14
Magazin

'Emrah 800 lirayı kesse de haklı'

Gayrimenkul zengini olarak bilinen ve borsa yatırımlarıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı Emrah İpek'in babalık davası sonucunda kabul ettiği oğlu Tayfun Erdoğan'ın (21), Bursa'daki bir baklavacıda garson olarak çalıştığını gösteren fotoğraları ve babası aleyhine yaptığı açıklamaları tartışma yarattı.

 

Tayfun Erdoğan, babasının kendisiyle ilgilenmediğini ve nafakasını bin liradan 800 liraya düşürüp feragatname imzalattığını söyledi.

Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tayfun Erdoğan'ın, aylık 800 bin lira nafaka ve 80 bin liralık bir daire almasına rağmen babasını ilgisizlikle suçlaması sanat dünyasını ikiye böldü.

 

Ünlülerin bir kısmı Emrah'ı suçlarken, bir kısmı da oğlunu eleştirdi.

 

İŞTE GÖRÜŞLER

Nihat DOĞAN:


Emrah'ın oğlunun kameralara görünme, Survivor'lara katılma hevesi var. Kendini ortaya atıp babasını sıkıntıya sokuyor. Kameralara şov yapacağım diye uğraşacağına otursun dersini çalışsın. Bugün gazeteciler bir haber yapar, iki haber yapar, arkasını döndüklerinde hayatı kararır. Aklını başına alsın. Burada Emrah haksız demek, sanatçıyı haksız bulmak, onları linç etmek işin en kolayı. O babasından daha şanslı bir çocukluk yaşadı maddi anlamda. Maddi olarak yaptıkları ortada. Mahsun Kırmızıgül'ün de bir oğlu var. Kaç kişi görüyor biliyor. Çok efendi, dersine çalışan bir genç. Babasından da daha yakışıklı. Otursun onu örnek alsın.

 

O çocuğun baklavacıda çalıştığına da inanmıyorum. Gidip poz vermiş. Emrah bu haberlerden sonra ayda 800 lirayı kesse de haklı. 21 yaşında gençsin. Senin baban 12 yaşında dünyayı sallıyordu. Biraz saygı duy, anlayış göster. Belki 2-3 sene önce olsa Emrah haksız derdim ama öyle değil. Aç bırakmamış açıkta bırakmamış. Çocuk aklını başına almalı.

Oya AYDOĞAN:


Emra'ın bu hayattaki tek dikili ağacı oğludur. Başka hiçbir serveti yoktur. Malmış mülkmüş. Bunlar servet değil. Emrah, yaşlandığı zaman bir evladın ne demek olduğunu, paranın malın, mülkün aslında hiçbir şey olmadığını anlayacak. O zamanlar geldiğinde bugünlerde yaptıklarından dolayı yaşayacağı pişmanlık kendisine acı verecek. Bir genç ayda 800 TL ile nasıl geçinir? Üstüne başına giysi almasın mı? Sevgilisi olmasın mı? Kızı alıp bir sinemaya götürmesin mi? Emrah'ı bir görsem neler söyleyeceğim de, göremiyorum.

Deniz ORAL:


Emrah'a yazıklar olsun. Bu kadar parayı mezara mı götürecek? İnsan oğluna yapmayacak da kime yapacak? Ayıptır günahtır. Bursa'dan aldığın ev en fazla 200 bin Lira olsun. Aylık da asgari ücret veriyorsun evladına ha vah ki ne vah...

Pınar DİLŞEKER:


Ben bir anne olarak Emrah'ın bu davranışını çok acımasızca buldum. Bir tarafta sefa içinde yaşanan milyon dolarlar içinde bir yaşam, diğer tarafta 800 TL aylık maaş bağlanan masum bir genç. Üzücü bir durum. O çocuğun dünyaya bu şekilde gelmek kendi tercihi değildi. Emrah'ı daha vicdanlı olmasını diliyorum.[reklam]

Aydan KAYA


Kanından canından olan çocuğa bunu nasıl yapabilir insan? Bu Allah'tan reva mı? Bursa'da en iyi evi alsan ne olur? Yazık günah. Bizi ilgilendirmez tabii ama Emrah'a hiç yakışmadı bu tavır. Yukarıda Allah var, onu vicdanıyla baş başa bırakmalı bence.

Aydemir AKBAŞ:


Ben bu konuda Emrah'ı haksız bulmuyorum. Tayfun, elbette ki çalışacak, hayatını kazanacak. Emrah, baba parasıyla mı büyüdü? Yokluk günlerinden varlıklı günlere tırnağıyla kazıya kazıya geldi. Paranın hangi zorluklarla kazanıldığını iyi bilir. Tayfun da çalışsın kazansın. Çalışmak ayıp mı? Ünlü, parası olan bir babanın çocuğu olunca çalışılmıyor mu? Emrah, para vermekle Tayfun'a en büyük kötülüğü yapar. Hazıra konan bir kişiliğin olmasına neden olur. Bu da bir evlada yapılacak en büyük kötülüktür.

Başak ZEBİL:


Baba ile oğul arasına girmek bizlerin harcı değil ama genelde anlamda şunları söyleyebilirim: Tayfun'un çalışmasında kötü bir durum yok. Diyelim ki Tayfun oyuncu olsaydı yine çalışıyor olmayacak mıydı? Burada sorun olan pastanede çalışması mı? Oyuncu olarak çalışması iyi de pastanede çalışması kötü mü? Kamuoyunda küçük mü düşüyor? Emrah, belli miktarda nafaka veriyor. Ev de almış. Yeterli mi yetersiz mi bilemem. Kimine göre yeterlidir kimine göre yetersiz. Emrah'ın oğluna verdiği para servetiyle aynı orantında da mı olmalı? Belki de Emrah'ın oğluna çok para vermemesinin altında başka nedenleri vardır. Emrah, baba parasıyla büyümemiş, bütün servetini kendisi yapmış bir insan. Oğlunun da kendisi gibi yetişmesini istiyor olmamaz mı?

Safiye SOYMAN:


Bence bildiği bir şeyler vardır Emrah Bey'in. İlerisi için Tayfun'a başka gelecek planları vardır. Belki garson olduğu yeri satın alır oğlunu patron yapar gelecekte. Ama bana sorarsanız şimdi hayatı öğrenmesini istiyor olabilir. Yadırgamadım, birçok zengin benzer yöntemi uyguluyor çocuğuna, şımarmasın, hayatı anlasın, gelecekte paranın değerini bilsin diye.

 

 

EMRAH CEPHESİNDEN OĞLUNA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin