Emre Kıvılcım, partneriyle el ele olduğu kareyi paylaşarak diziye veda etti!

Emre Kıvılcım, dün akşam final yapan dizisine veda etti... Rabia Soytürk kimdir? Emre Kıvılcım kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Veda Mektubu neden final yaptı? Kaçıncı bölümde final yaptı? Ne zaman final yaptı?

Pınar Alçiçek
22 Ağustos 2023 - 11:32
Magazin

Veda Mektubu dizisinde Mehmet karakterine hayat veren Emre Kıvılcım, partneri Rabia Soytürk'le el ele fotoğrafını paylaşarak diziye veda etti...

23-08/22/sdfgm-1692693552.jpg

Emre Kıvılcım, o paylaşımında şu açıklamada bulundu;

“Tüm oyuncu arkadaşlarıma emeklerinden dolayı, dostluklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. En başta canım partnerim Rabia Soytürk enerjine, güler yüzüne, yeteneğine sağlık… Çok zekisin biraz da panik atak. Daha nice güzel işler seni bekliyor. Yolun hep açık olsun. #AsMeh unutulmayacak.. Tüm ekibe, emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.. Ve ve bizi en başından beri severek izleyen, bizi biz yapan, siz sevenlerimize… Başka hikâyeler de buluşmak üzere… Selamlar, sevgiler”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin