resim yok
16 Eylül 2011 - 00:00

 

Yeni sezonda bu dizi için büyük umutlar besleniyor.
atv'de ekrana gelecek olan Bir Günah Gibi isimli dizi hakkında yorumda bulunan Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, şunları yazdı:
 
"Sezonun en çok umut beslediğim dizisi Bir Günah Gibi, atv ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Önümüzdeki hafta atv'de yayına başlaması planlanan Bir Günah Gibi'nin başrollerinde Burak Hakkı, Özge Borak, Hande Soral ve Serkan Altunorak yer alıyor. Gül Oğuz ve Atilla Cengiz'in yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Günah Gibi için Pera Palace Hotel ilk kez kapılarını bir diziye açtı. Nermin Bezmen'in özgün hikayesi olan dizi 1940'lı yılların İstanbul'unda geçiyor. 8 aydır büyük bir titizlikle hazırlıkları sürdürülen dizi için Maltepe Üniversitesi'nde de platolar kuruldu. Dizi, 1940'larda İstanbul'da yaşayan orta halli bir ailenin hayatını anlatıyor."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin