En güvenilir ünlüler belli oldu

"Celebrity Güven Endeksi" adıyla her yıl MediaCat ve Ipsos tarafından hazırlanan rapora göre 2023 yılında Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri belli oldu. 20 isimlik listede spor, müzik, sinema gibi farklı alanlardan ünlüler bulunuyor. İşte Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri...

ozan
08 Kasım 2023 - 16:19
Magazin

Ünlü isimler hem kariyerleri hem de özel hayatlarıyla çok sayıda insan tarafından takip ediliyor. Bazı ünlü isimlerin bu takibi MediaCat ve Ipsos tarafından her yıl bir raporun da konusu oluyor. "Celebrity Güven Endeksi" ismiyle yayınlanan 2023 yılı raporunda 20 ünlü ismin Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri olduğu ifade ediliyor.

En Güvenilir 20 İsim

'Ünlülerin size herhangi bir ürün veya hizmet hakkında tavsiyede bulunduğunu düşününüz. Lütfen her bir ünlüye ne derece güveneceğinizi belirtir misiniz?' sorusuyla hazırlanan araştırmada 10-16 Ekim 2023 tarihleri arasında, CAWI (bilgisayar destekli online görüşme) tekniğiyle toplam 1000 kişiyle görüşülerek bir sonuç ortaya kondu.

Türkiye'de en çok güvenilen 20 ünlü isim arasında ilk sıralarda Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve Beyazıt Öztürk yer alıyor.

İlk üçteki isimlerin geçen yılla aynı olduğu görülürken, 2022'de ikinci sırada Müge Anlı ve üçüncü sırada Kenan İmirzalıoğlu vardı. Bu durumun değişiklik gösterdiği görülüyor.

Beşinci sırada Şener Şen, altıncı sırada Acun Ilıcalı, yedinci sırada Haluk Bilginer, sekizinci sırada ise Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor.

23-11/08/guvenilir-unluler.jpg

Dokuzuncu sırada Aras Bulut İynemli, onuncu sırada Demet Akbağ, on birinci sırada Esra Erol, on ikinci sırada Ezgi Mola bulunuyor.

Listede on üçüncü sırada Tarkan, on dördüncü sırada Kerem Alışık, on beşinci sırada İlker Ayrık ve on altıncı sırada Burak Özçivit var.

On yedinci sırada Oğuzhan Uğur yer alırken, listenin devamında Eda Erdem, Çetin Tekindor ve Zehra Güneş isimleri görülüyor.

23-11/08/haluk-levent.jpg

'BU YÜK BU BEDENE AĞIR GELMEYE BAŞLADI'

Açıklanan listeye tepki yalnızca şarkıcı ve Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent'ten geldi.

Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "6 yıl önceki anket sonuçlarında 'Bana fazla güvenmeyin hepinizi satarım' esprisi yapar gülerdik" diyerek ekledi:

"Bugün açıklanan uluslararası Ipsos anketi sonrası espri yapmak içimden gelmiyor. Galiba bu yük çok, bu bedene çok ağır gelmeye başladı artık. Yine de hepinize çok teşekkür ediyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin