resim yok
26 Aralık 2011 - 00:00

 

Engin Akyürek'in eski sevgilisi Gülfer Sarıgül aşk iddiasıyla gündeme gelen Ersin Korkut'la sadece arkadaş olduğunu söyledi.
 
Haberlerden sonra zor duruma kaldığını söyleyen Sarıgül, basın açıklaması yaparak, "Benim adımı bile doğru bilmeyen, hakkımda ufak bir bilgisi olmayan gazeteciyim diye haber yapan insanların hedefi oldum. Bu beni son derece rahatsız etti. Ersin'le fotoğrafımı kullanıp sevgilisi diye yazanlara manevi tazminat davası açsam yeridir. Ersin'i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir. Hayatımda ki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin'le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım. Ben üniversite mezunu sporcuyum. Asıl beni sinir eden Ersin'le yakıştırmak ve çıkan asılsız bu haber yüzünden kendi özel hayatımın zarar görmesidir. Kendi ilişkimde bir ayrılık dönemi yaşıyordum. Bu çıkan haberlerden sonra tamamen kavgayla sonuçlandı. Benim sevgilimde oyuncu gayet yanıma yakışan Türkiye'nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı.
 
O bile habere çok alınmış,'Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın' dedi. Kendisini haklıda buluyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey" diye açıklama yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin