resim yok
04 Eylül 2014 - 10:38
Magazin

Engin Altan, sosyetede!

Ağır sosyeteye komşu oldular!

Neslişah ile evlenip sosyeteye damat olan Engin Altan Düzyatan, artık İstanbul'un 'creme de la creme' tabakasıyla birlikte yaşamaya başladı.

 

İSTANBUL'UN ELİTLERİYLE YAŞIYORLAR

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar, 10 ay önce tanışıp geçen Perşembe günü film sahnelerini andıran bir düğün töreniyle vuslata ermişti.

Neslişah ile flört etmeye başladıktan sonra kıyafetinden gittiği mekanlara kadar hayatında birçok değişiklik yapan Düzyatan; yıllardır oturduğu Cihangir'den bile vazgeçmişti.

 

ÇUBUKLU VADİ EVLERİ'NDEN...

Ünlü çift, aşk yuvalarını, İstanbul'un elitlerinin de ilk tercihlerinden biri olan Çubuklu Vadi Evleri'nden kiralamıştı.[reklam]

EN DÜŞÜK KİRA 7 BİN DOLAR

''Düzyatan'ın çekimleri nedeniyle balaylarını öteleyen çiçeği burnunda evliler; ilk günlerini, aylık 15 bin lira kira ödedikleri konuşulan Çubuklu Vadi Evleri'ndeki yuvalarında geçiriyor.

Bu arada biraz araştırınca yeni evlilerin birçok ünlü isim ile komşu olduğunu öğrendim.

En küçüklerinin kirası 7 bin dolardan başlayan Çubuklu Vadi Evleri'nde 10 bin dolara da, hatta 15 bin dolara da kiralık ev var.

 

KİMLER YOK Kİ!

Kim kiracı, kim ev sahibi bilmiyorum ama Neslişah ile Engin'in ünlü komşuları arasında Ralf- Sanem Tezman, Alara Koçibey, Erdem-Zeynep Tokuş Yılmaztürk, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Şebnem Dinçgör gibi isimler var.''

 

 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ SONUNDA İSYAN ETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin