resim yok
21 Mart 2014 - 09:25
Magazin

Pilava talim!

Engin Altan Düzyatan, nişanlısı Neslişah Alkoçlar ile önceki gece eğlenmek için Beyoğlu Hayal Kahvesi'ne gitti.

İkili, içeride Düzyatan'ın eski nişanlısı Özge Özpirinçci ile karşılaştı. Mekan çıkışı Alkoçlar acıkınca, Düzyatan nişanlısını sokak pilavcısına götürdü.


Geceden detaylar şöyle:

 

PİŞTİ OLDULAR

Oyuncu Özge Özpirinçci'yle evliliğin eşiğinden dönen Engin Altan Düzyatan, şu sıralar Neslişah Alkoçlar'la birlikte.

Oyuncu Özge Özpirinçci ile olan 5 yıllık ilişkisini bitiren ve kısa bir süre sonra Hülya Koçyiğit'in torunu sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile yeni bir aşka yelken açan Engin Altan Düzyatan önceki akşam büyük bir şok yaşadı.

 

HAYAL KAHVESİ'NDE

Engin Altan Düzyatan sevgilisi Neslişah Alkoçlar ile birlikte Taksim'de bulunan Hayal Kahvesi adlı gece kulübüne gitti.

Geceleri keyifli başlayan çiftin tadı, Engin Altan Düzyatan'ın eski sevgilisi olan Özge Özpirinçci'nin de aynı mekana gelmesiyle kaçtı.[reklam]

ÖZGE TERK ETTİ!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci aralarında İrem Sak ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin bulunduğu 4 kişilik kız grubuyla geldiği gece kulübünde eski sevgilisini görünce, dayanamayıp arkadaşlarından özür dileyip mekanı terk etti.

 

GECE YARISI PİLAV KEYFİ

Engin Altan Düzyatan, gittikleri gece kulübünde yeni sevgilisi Neslişah Alkoçlar'ı, Özge Özpirinçci ile olan ortak arkadaşları ile tanıştırdı.

Sabaha karşı mekandan ayrılan çift yakında bulunan seyyar pilavcıdan pilav satın alarak yedi.

Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar’ın Taksim’in ara sokaklarında bulunan bir seyyar pilavcıdan pilav yemesi herkesi şaşırttı.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN NİŞANLISIYLA KOL KOLA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin