Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi geliyor! Alacağı para dudak uçuklattı!

Reytingleri alt üst eden dizi Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteri senaryo gereği gelecek sezonda bitiyor. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi geliyor. Ardı arkası kesilmeyen tekliflerin arasında seçtiği proje için alacağı para dudak uçuklattı!

Berfu Gürle
02 Kasım 2017 - 11:54
Magazin

TRT1 ekranlarına gelen dizi Diriliş Ertuğrul'da en iyi kariyer yükselişini yaşayan oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi geliyor. Sevilen oyuncu gösterdiği başarılı performansı ile hem hayran kitlesini hemde ücretini ikiye katladı. Habertürk yazarı Mustafa Doğan'dan edinilen bilgiye göreyYeni projesinde alacağı para dudak uçuklattı!

17-11/02/engin-altan-duzyatanin-yeni-projesi-geliyor.png

Diriliş Ertuğrul senaryo gereği bitiyor

Diriliş Ertuğrul'da sona geliniyor. Diriliş Ertuğrul'dan sonra Ertuğrul Bey'in oğlu Osman'ın yolu anlatılacak. Bu sebeple başrol oyuncusu olan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor. Düzyatan'a gelen tekliflerin içinde öyle bir proje vardı ki duyanlar şaşırıyor. Engin Altan Düzyatan'ın senaryo gereği ayrılacağı dizi sonrası yer alacağı projede 4 yıl için tam 4 milyon TL imza parası, her bölüm başına ise 250 bin TL kazanacak.

17-11/02/engin-altan-duzyatanin-yeni-projesi-geliyor-alacagi-para-dudak-ucuklatti-1509612607.png

Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan'ın bugünkü yazında yayınladığı Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi ve kazancının doğruluğu geçtiğimiz günlerde belli olacak. Fakat Doğan'a göre bu meblaların verilmesi oyuncu camiasında çarşıyı karıştıracak!

İşte Doğan'nın bugünkü yazısı:

"Eskiden, “Bu devirde ya topçu ya popçu olacaksın” denirdi. Böyle giderse oyuncular her ikisinin de pabucunu dama atacak! Süper Lig’deki birçok futbolcuyu bile kıskandıracak paranın teklif edildiği isim ‘Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan. ‘Diriliş’e kadar televizyonda dikiş tutturamayan Düzyatan, projeyle birlikte resmen şaha kalktı. Şeytanın sadece bacağını değil, kafasını gözünü de kırıp bir anda birkaç level birden atladı. Allah’ı var, iyi iş çıkardı, çıkarmaya da devam ediyor. Taşıması da oynaması da zor olan karakteri resmen üzerine giydi. ‘Diriliş’in bugün en çok izlenen dizi olmasında katkısı büyük. Bunun meyvelerini de topluyor tabii. Misal, bu sezon bölüm başı aldığı 150 bin TL ile en çok kazanan oyuncular arasında.

Yeni projesi için görüşmeler Nisan ayında başlamış

Sezon sonu senaryo gereği diziden ayrılacağından, yapımcıların ve kanalların en gözde isimleri arasında. Sektörde yeni moda, kafa oyuncuların futbolcular gibi bonservisini almak. İmza atıldıktan sonra proje kısmına geçiliyor. Düzyatan da nisandan bu yana kanallarla görüşüyormuş. Biriyle imza aşamasına gelinmiş. Anlaşmaya göre 4 yıl için Düzyatan’a imza parası (bonservis de diyebiliriz) 4 milyon TL ödenecek. Oyuncu, rol alacağı projedeyse bölüm başı, yani haftalık 250 bin TL kazanacak. Zaman ne gösterir bilinmez ama bu rakamlarla imzalar atılırsa çarşı fena karışacak, orası kesin. Çünkü, “Engin bu kadar alıyorsa ben şu kadar isterim” diyenler mutlaka çıkacaktır. Çıkacaktır çıkmasına ama sektör bu yükü kaldıracak durumda değil. Hesapsız verilen bu paralar nedeniyle Endemol’ün başına gelenler malum. Oyuncu ücretleri sürekli olarak artarken emekçiler tarafında yaprak kımıldamaması ve artan maliyetlerin uzayan süreleri beraberinde getirmesi de cabası!"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin