Engin Altan'a tepki! Özge Özpirinçci'ye destek!

Engin Altan evlendi, Özge trend topic oldu!

resim yok
29 Ağustos 2014 - 11:37
Magazin

Engin Altan evlendi, Özge trend topic oldu!

Şu sıralar 'Tatar Ramazan' dizisindeki rol arkadaşı Burak Yamantürk ile birlikte olan 28 yaşındaki güzel oyuncu, konuyla ilgili bir mesaj yayınlamazken genç kızlar sosyal medya hesaplarından Özge Özpirinçci’ye destek oldu!

 

SONUNDA EVLENDİ

Hürriyet'in haberine göre oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar dün akşam gerçekleşen düğün töreniyle birlikte hayatlarını birleştirdi.

 

ESKİ NİŞANLIYA BÜYÜK DESTEK!

Türkiye'nin gündemi ise bir anda değişti ve Engin Altan'ın eski nişanlısı Özge Özpirinçci Twitter'da TT listesine birinci sıradan girdi.

Engin Altan Düzyatan ile 5 yıldır birlikteliğin ardından nişanlanan ve bundan kısa bir süre sonra birlikte aldıkları ayrılma kararı ile yollarını ayıran Özge Özpirinçci'ye destek mesajları yağdı.

 

İŞTE SOSYAL MEDYADAN MESAJLAR

İşte düğün törenin gerçekleştiği saatlerde sosyal medyada konuşulanlar;

* Kendi kendime "Gül gibi kızın 5 senesini yedin!" diye dolaşıyorum. Özge Özpirinçci'nin kendisi bile bu kadar içlenmedi ya.

* Özge Özpirinçci sen üzülme arkandayız...[reklam]

* Özge Özpirinçci "kalkın nikahı basmaya gidiyoruz" dese, 1 dakika düşünmem giderim.

* Elif: Herkes uyuduysa Özge Özpirinçci için ağlayacağım…

* Özge Özpirinçci bence tüm kızlar bir olup nikahı basmalıyız.

* Türk kızları seni unutmayacak  Engin Altan Düzyatan sayende hepimiz ders aldık.

*  Ya Özge Özpirinçci gibi bir kızı bırakıp nasıl başkasıyla evlenirsin ya, şimdi Derine klibini izleyip acı çek inşallah.

* Düşünsenize o gelinliğin içinde Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan merdivenlerden iniyorlar. Bir saniye ağlayacağım...

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN BÜYÜK FEDAKARLIĞI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin