Engin Hepileri'nin kadınlarda çekici bulduğu detay!

Hepileri; hem iş, hem de özel hayatını InStyle dergisinden Buket Baydar'a anlattı.

resim yok
11 Haziran 2013 - 09:33
Röportaj

Oyuncu Engin Hepileri, karşı cinste çorabı çok çekici bulduğunu söyledi ve ekledi: ''Eşim tam bir çorap hastasıdır. Her gün kıyafetine göre çorap giyer. Beni de çoraplarla kandırdı diyebilirim.''

 

Samimi açıklamalar


Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'İntikam' dizisinde 'Hakan' karakterini canlandıran Engin Hepileri, aynı zamanda iyi de bir tiyatrocu. 'Oda ve Adam' isimli tiyatro oyununda da rol alan Hepileri; hem iş, hem de özel hayatını Instyle dergisinden Buket Baydar'a anlattı.

Oyunculuk serüveninizin başlangıç sürecine ve şu anda bulunduğunuz noktaya dair neler söylemek istersiniz?

Başladığım andan itibaren bu işin ciddiyetini biliyordum ben. Daha liseyi okurken, uykuyu çok seven bir adam olarak saat 8.30'da tiyatroya gidip, çocuk oyunu için suratımı boyayıp, saat 10.30'da miniklerin karşısına çıkıp oynadığım zaman anladım ki, bu iş meşakkatli. Sadece tiyatroda değil, kamera önünde de öyle. Turnesi, çalışma saatleri... Hiçbir zaman hayatım düzenli olmayacaktı. Bütün bunlar galiba benim bu işi daha fazla sevmemi sağladı.

TEMBELLİKLERİM VAR

Bu şartlarla fiziki olarak nasıl baş ediyorsunuz?

Aralarda yaptığım tatiller ve bir de tembelliklerim var. En ufak bir tatil yakaladım mı, onu da tembellikle geçiriyorum. Üç gün evden çıkmadan kitaba gömülüp hiç hareket etmeden geçirdiğim zamanları bilirim. Tüm bunlar, enerji depolamamı sağlıyor.

Oyunculukla ilgili geleceğe dair hayalleriniz neler?

Bu yeni yeni düşünmeye başladığım bir soru. Aslında hep düşünüyordum ama şimdi attığım her adım daha da belirleyici oluyor. Bundan öncesi iyi bir hazırlıktı; "Ben bu projede olmak istiyorum ve bu projenin olması için de her şeyi yapmaya hazırım" diyor ve hep öyle hareket ediyordum. Bütün bunlar birikim halinde bana geri döndü. Özel, parantez içinde bir oyuncu olarak kalmak istiyorum. Aynı şu anda 'İntikam' dizisinde canlandırdığım 'Hakan' karakteri gibi. Kimle konuşsam, "O karakteri, Türkiye'de tek sen oynardın" diyor. Bu benim için çok önemli.

DOĞRU İNSANI BULDUM

Kadınların giyiminde çekici ve itici bulduğunuz detaylar ne?

Çekici bulduğum şey; çorap. Eşim Ayşegül tam bir çorap hastasıdır. Bizim tanışma ve ilişkimizin gelişme sürecinde de hep çoraplarına takılmışlığım vardır. Her gün kıyafetine göre başka bir çorap giyer. Hep çok sade ve duru bir stili vardır ama çorap aşağıda küçücük bir detaydır ve beni çok etkiler. Beni çoraplarla kandırdı diyebilirim (gülüyor). İtici bulduğum şey ise fazla makyaj.
[reklam]
Bir kadında ilk olarak ne ilginizi çeker?

Galiba gözleri ve gözlerindeki pırıltı. O hemen durumu belli ediyor. "Bununla çok iyi anlaşırım" ya da "Buna hiç yaklaşmayayım" diyebiliyorum.

Eşinize aşık olduğunuzu nasıl anladınız?

Normalde gece yatmadan önce onu düşünüyorum ve sabah kalktığımda da ilk aklıma gelen şey; o oluyorsa ve pek çok şeyden feragat etmeye başladıysam farkında olmadan ateş bacayı sarmış oluyor. Ancak eşimde bu durum bir anda olmadı. Onunla güzel, uzun bir tanışma süreci yaşadık. Sonra bunun aşka dönüşmesi ve onun bambaşka bir şeye doğru gitmesi harika oldu. Çünkü çok aşklar bitti, çok acılar kaldı ve o acılar çok yalnızlıklara götürdü zamanında. Yalnızlıklar da çok aldı götürdü ve hayatı yavaşlattı. Baktım bu iş böyle olmayacak. Evlendik, doğru insanı bulduğum için çok mutluyum. Eşimle olan aşkımız bitmedi; içinde merhametin, anlayışın ve tutkunun da bulunduğu bir hisse dönüştü.w

ARABA DÜŞKÜNÜ BİR ÇOCUK GİBİYİM

Şu anki projeleriniz neler?

'İntikam' dizisi tatile girdi. Nergis Öztürk'le birlikte oynadığımız 'Oda ve Adam' adlı tiyatro oyunu var şimdi. 'Oda ve Adam', Türkiye'deki modern tiyatronun bir eleştirisi diyebiliriz. Bir de yeni tiyatro projem var, ismi 'Katil Joe'. Onu da Kasım veya Aralık ayında izleyebileceksiniz.

Sizin hakkınızda bilmediğimiz bir şeylerden söz edebilir misiniz?

Arabalara düşkün küçük bir oğlan çocuğuyum. Dört yaşından beri neredeyse her sene kayak yapıyorum. Bir de bilen bilir ağır Fenerbahçeli'yim.
 

 

ENGİN HEPİLERİ HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin