Engin Öztürk'ten sevenlerini üzen haber! Çekimlere ara verildi...

Ekranlarla yeni tanışan Sıfırıncı Gün dizisinin geçtiğimiz haftaki yayını es geçmesinin sebebi belli oldu! Sağlık sorunu nedeniyle bıçak altına alınan Engin Öztürk için dizi geçici bir ara verdi... Peki Engin Öztürk'ün sağlık sorunu ne? Engin Öztürk ameliyat mı oldu? Engin Öztürk kimdir? Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman yayınlanacak?

Pınar Alçiçek
29 Ocak 2023 - 12:04
Magazin

Son olarak Sıfırıncı Gün dizisiyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Engin Öztürkgeçtiğimiz Perşembe bıçak altına yattı... İşte detaylar!

23-01/29/246983929_3000348116844531_2137951991267208080_n.jpg

SETTE ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİ!

Öztürk'ün uzun süredir belindeki rahatsızlık nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği ve sette zor zamanlar yaşadığı öğrenildi. Bu nedenle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyata alınan oyuncu, yakın zamanda taburcu oldu. 

DİZİYE ARA VERİLDİ! PEKİ SIFIRINCI GÜN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Engin Öztürk’ün bu ameliyatı nedeniyle başrolünü oynadığı Sıfırıncı Gün dizisinde çekimler bir hafta durduruldu. Projeyi sıfırdan değiştiren dizi, 3 Şubat'ta yeni yayın gününde yeni bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

Projenin yeni yönetmeni Çağatay M. Tosun ve senaryo ekibine katılan yeni yazarlarla yepyeni bir hikayeyle seyirci karşısına çıkacak. 'Sıfırıncı Gün' adıyla akıllara kazınan dizinin adı ise 'Birinci Gün' olarak değişecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin