resim yok
30 Kasım 2011 - 00:00

 

HASTANEDEN İFADE VERMEYE GİTTİ!
 
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. İki gündür 'kronik' zatüre nedeniyle kaldığı hastaneden 'mağdur' sıfatıyla ifade vermeye giden ünlü oyuncu hakkında çıkan iddiaları yalanladı.  Bugün basına yansıyan ‘Erkan Petekkaya gözaltına alındı’ haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen usta oyuncu Erkan Petekkaya yedi ay önce verdiği bir ifadeden dolayı emniyet merkezinde yeniden ifadesinde başvurulduğunu belirtti. Petekkaya, bugün çıkan haberlerde kendisinin bazı görüntülerinin olduğu ve bu görüntüler yüzünden tehdit edildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
İDDİALARA GÜLÜP GEÇİYOR!
 
Edinilen bilgilere göre, 7 ay önce emniyet birimlerine Erkan Petekkaya'nın zor durumda olduğu, bazı görüntüleri yüzünden tehdit ve şantaja maruz kaldığını içeren bir mail gönderilmiş. Bu gelen mail yüzünden ifadesi alınan Erkan Petekkaya bahsi geçen kasetin ya da görüntülerin olmadığını, böyle bir durum olması halinde şikayetini emniyet birimlerine yapacağını ifadesinde söylemiş. Ayrıca gözaltına alındığı haberlerinin kendisini ve ailesini çok üzdüğünü de belirten Erkan Petekkaya, yapılan asılsız haberlere gülüp geçtiğini dile getirdi.
 
 
İşte seks kasetli şantaj yapıldığı iddia edilen ünlü oyuncunun açıklamaları:
''Bundan 8-9 ay önce benim adım kullanılarak emniyete bir e-mail atılmış. e-mail'de sözde 'Benim seks kasedim olduğu ve bana şantaj yapıldığı' yazılmış. Görevli memurlar böyle bir konu olup olmadığını o zaman sordular, ben de böyle bir şeyin olmadığını açıkladım..Konu o zaman kapanmıştı.
 
Zaten yılda bana 30-40 telefon gelir.. 'Şurda çekilmiş görüntünüz var, şurda bir fotoğrafınız var' diye.. Amaçları para sızdırmak. Hatta adıma com.tr uzantılı bir web adresi alınmış bunu bana satmaya çalışan kişiler de sürekli bana ulaşmaya çalışıyor.
İzmir'de oturan ve benim sözde bu seks kaseti için yardım istediğim kişi Muzaffer Köse zaten benim uzaktan akrabam olur. Sık sık olmasa da bayramdan bayrama görüştüğüm bir kişidir.
Emniyetteki görevli memurlar Muzaffer Köse'nin akrabam olduğunu bilmedikleri için bu kişiden eski olay nedeniyle yardım amaçlı telefonda konuştuğumu zannetmişler ''

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin