Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir'den diziye veda paylaşımı..

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş geçtiğimiz akşam izleyicilerine veda etti.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2019 - 11:20
Magazin

Star TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş geçtiğimiz akşam yayınlanan 51. bölüm ile izleyicilerine veda etti. Dizinin sevilen oyuncuları da 51 bölüm boyunca kendilerini yalnız bırakmayan izleyicileri için veda paylaşımı yaptı. O isimlerden biri de Demet Özdemir oldu.. 

19-08/07/finalll.png

Can ve Sanem aşkının anlatıldığı romantik komedi dizisi, mutlu bir sonla yaptığı finalde tüm sevenlerini hem güldürdü hem ağlattı. Finalde, bir türlü kavuşamayan aşıklar nihayet evlendiler. Zaman atlaması yapılan dizinin finalinde ise Can ve Sanem, 3 çocuğu ile mutlu bir aile tablosu olarak gösterilerek ekran macerasını sona erdirdi. 

19-08/07/demet-ozdmeir.png

Dizide Sanem karakterini canlandıran ve rol aldığı her romantik komedi dizisinde olduğu gibi Erkenci Kuş'ta da büyük bir başarı yakalayan ancak bu dizide zirveyi gören Demet Özdemir, dizinin final bölümünden önce bir paylaşım yaptı. Dizinin ilk bölümünden bir fotoğraf karesini paylaşarak Sanem'in Albatros sandığı kişi ile tanışmasını hatırlatan Özdemir, 

Herşey böyle başlamistı...Bu akşam son kez @erkenci.kus sizi seviyorum iyi ki varsınız...

sözleri ile diziye veda etti.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin