resim yok
04 Ağustos 2008 - 00:00

Tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın yoğun bakıma alındı. Haldun Dormen ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. İSTANBUL - Tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın, dün akşam kaldırıldığı Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. 75 yaşındaki sanatçıyı hastanede yalnız bırakmayan yakın dostu, ünlü tiyatro oyuncusu Haldun Dormen, Günaydın’ın sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi: “Miğdesi ve bağırsakları rahatsızdı zaten, düzelmiyordu bir türlü. Dün akşam ciğerlerine baskı yapınca, nefes alamamış ve apar topar hastaneye getirilmiş. Biraz önce yanından çıktım. Bir saat önce de ameliyat oldu. Ameliyatın başarılı geçtiği söyleniyor. Şu an da yoğun bakımda tedavisi sürüyor dedi. Dormen, üzgün olduğunu da sözlerine ekledi. Bu arada Günaydın’ın tedavisinin sürdüğü Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi yetkilileri, sanatçının durumuna ilişkin yarın yakınları tarafından bir basın açıklaması yapılacağını kaydettiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin